Динко от Ямбол събира 300 авери и тръгва да громи “Ислямска държава”

Динко от Ямбол събира 300 авери и тръгва да громи "Ислямска държава"


Динко от Ямбол ловецът на бежанци получил зловещ колаж как джихадист му реже главата
Зловещ колаж изпрати на нокти прочутият ловец на бежанци Динко Вълев от Ямбол. На него се вижда как маскиран талибан държи две окървавени отрязани глави.Една от тях е с лика на Динко, съобщи столичен ежедневник.

„Добре,че е шегата, за да си кажем истината.
То е ясно,че са научили да мен в страните си и ми готвят отмъщение.
Те ако решат да ме убият – ще ме убият. Ама няма да им се дам лесно. За 30 минути събирам 300 авери и ги почваме”, закани се безстрашният Динко.

Той сподели, че малко го е страх като всеки човек, но въпреки това не се отказва от позициите си.
„Чакам ги, нося си пистолета, но в полицията няма да се оплаквам и да разтягам локуми. Аз също може би съм предприел мерки да ги намеря тия, дето ме заплашват”, сподели той.
Динко Вълев разкри,че това далеч не е първата зловеща заплаха, която получава. „Миналата седмица ми звъняха по телефона от скрит номер, говореха ми на развален английски. Казаха ми, че скоро ще съм мъртъв.

Efekt 2

И още няколко колажа имах в пощата, ама ги трия, защото са гадни”, сподели ловецът на мигранти.
Омразата на джихадистите той предизвика с поредица от акции срещу нелегалните чужденци, които преминават границата ни.

Източник: pik.bg

Ние от Blife.eu ще добавим, че Динко от Ямбол няма да се даде току-така на пришълците ! И ако той тръгне много ще го последват !
Правителството ще се учуди колко ще застанат зад Динко от Ямбол !
Джихадисти, терористи и разни там пришълци и всякаква измет от Анадола дето се правят на много страшни хора да не се заяждат с Динко от Ямбол, че ако се стигне до кой кого много Българи ще застанат рамо до рамо до Динко от Ямбол и да не ги изпратим пак там от където са дошли !

Време е за национализъм и родолюбие !

Национализъм не значи омраза към чуждото, а означава, че не даваме нашето !
България над всичко и всички !
И нека силата да бъде с теб Динко от Ямбол !

Вижте повече тук!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.