Днес е ден на туризма! Честит празник!

Днес е ден на туризма честит празник !

Писмо с благодарности за Хижа Извора в планина Славянка!По молба на екипът на страницата Само за Истински Българи по случай денят на туризмът!

Който се отбелязва от 1980 г. с решение на третата сесия на Генерална асамблея на Световната организация по туризма в Торемолинос, Испания (септември 1979). Годишнина от приемането на Устава на организацията /1970/. Целта е да се насърчава усещането на международната общественост за значимостта на туризма и неговата роля за развитието на социалната, културната, икономическата и политическата сфера на обществения живот. Всяка година, на общо събрание, Изпълнителния комитет на Световната организация по туризъм избира мото, под което се провежда денят на туризма. Мотото отразява значимата роля на туризма и връзките му с различните сфери на обществения живот.

Ние от Blife. Еu публикуваме тяхното писмо! Тази година екипът на страницата Само за Истински Българи за поредна година бе на едно прекрасно място един от последните оазиси на България в планина Славянка ! Всяка година посещаваме това невероятно място, което ни зарежда с родолюбие и патриотизъм за красотата на тази планина биха ни завидели и от Раят се казва в писмото ! Там ще видите природа, която е останала непокътната и дива в автентична си красота. Прекрасни табуни с коне, който си живеят на воля вдишвайки не само най чистият въздух в България, а вдишвайки ароматът на хиляди билки е нещо като безплатна ароматерапия! Най-много животински видове живеят именно там в планина Славянка! До вчера добре пазена погранична зона, днес резерват, ето защо там всичко непокътнато! Много може да се говори за върховете на Славянка, за връх Гоцев висок 2212 метра точно колкото е дълбоко Черно море. Или за така нареченият Али ботушки чай който се среща само там в България! Но няма да разказваме за прелестите на този Рай на този световен празник ние искаме да поздравим едни специални хора, това са хората, който заплениха сърцата ни, това са и хората който ще ви запленят не само с историите на планината не само с легендите за нея не само с преданията и историите на всички революционери, който са оставили следа там ще Ви запленят с едно рядко качество ЧОВЕЩИНА ! Както казва Хижарят на Хижа извора Тодор Балтаджиев в планината хората имат нужда само от три неща „ Сушина, топлина и човещина „ Невероятните гозби на Павлина Балтаджиева ще Ви накарат да изпитате невероятна наслада каквато не бихте открили в нито един ресторант! Не бихте защото всичко е домашно, произведено и отгледано на най-чистото място в България!
Днес е ден на туризма честит празник !
Но да оставим всичко на страна и днес това е нашият начин да кажем: “Благодарим за всичките прекрасни незабравими мигове с вас Тодор и Павлина Балтаджиев ! Ние Ви поздравяваме с празникът на туризмът с пожелания за много здраве и щастие пожелаваме Ви Господ Бог да Ви дава това от което имате нужда на вас и на любимите Ви хора! Благодарим Ви за всичко и най-много за топлотата и гостоприемството и ЧОВЕЩИНАТА, която в последните години е най-дефицитното нещо в България!”

Днес е ден на туризма честит празник !

Ако искате да посетите това място ето и линк към страницата с координатите на Хижа Извора, където можете да си направите регистрация : goleshovo.dir.bg/

Efekt 2

Хижата е идеалното място да се отпуснете и усетите духа на Славянка. Изпитайте удоволствието от почивката в сърцето на планината, топлото посрещане, любезното отношение, прекрасната кухня и незабравимата атмосфера.Уютна обстановка, спокойствие, перфектно обслужване и гледка, която Ви кара да се чувствате като във вълшебен свят. Почивката Ви ще бъде 100% пълноценна. Спокойствието и комфорта са гарантирани. Ние от Blife.eu изпълнихме молбата да публикува тази статия с удоволствие! Ще добавим и Честит празник на всички, който по един или друг повод се занимават професионално с туризъм ! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator

One comment

  1. This is what we need – an insight to make evyneore think