Днес светът е вперил поглед в Северна Корея !

Днес светът е вперил поглед в Северна Корея !

Северна Корея има национален празник и днес е националният ден на Северна Корея, но не това е поводът за гордост на севернокорейците, а поводът е, че Северна Корея извърши петият си опит с ядрено оръжие, който е два пъти по-мощен от предходният за който Западът каза, че може би не е реален и едва ли не било информационна Война, едва ли не било пропаганда и хибридна война! Да ама НЕ!

Днес всички лидери на ООН се събират заради Ким Чен, че има ядрено оръжие и то доста мощно !

Според данните контролираният взрив е предизвикал земетресение около пет по Рихтер, което означава само едно – Корейският Лидер разполага с ядрена бомба с мощност над 10 килотона !

Efekt 2

Една много сериозна причина светът днес да гледа Ким Чен! Япония е чувствителна на темата с радиацията и ядреното оръжие, а Южна Корея са в ужас !

Ким Чен постигна заветната мечта на своята династия – да превърне страната си в ядрена сила !

Десетилетия народът му страда, десетилетия в изолация и санкции, десетилетия смазване и огромен международен натиск !

И изведнъж Ким Чен се превръща в сила, която може да промени света и той днес изпъчва гърди и очаква респект и уважение, очаква светът да бъде по-благосклонен към него, защото той е Ким Чен – един опасен, един много опасен за западният свят човек !

Лидер или диктатор, луд или с безумно поведение, наричан как ли не, но той днес е ядрена заплаха за Америка и Южна Корея и за всеки, който не го зачита и почита !

Ким Чен дали ще му позволят да застане редом с най-големите ядрени сили или ще се повиши натискът и санкциите към страната му ?

Ние не знаем, но знаем едно, че светът днес е вперил широко отворени и ококорени очи в Ким Чен !

10 килотона взрив е една сериозна причина светът да се замисли !

Една сериозна причина Америка да се страхува !

Една сериозна причина ООН да бъде по-мила днес !

Една сериозна причина Америка да спре да тероризира светът и ако до сега целият световен тероризъм бе Американски театър то днес Ким Чен е истински и ядреният взрив е истински !

Светът днес трябва да се замисли преди да налага санкции !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.