Доктор Ахмед Гилотен и смъртоносна алчност

Доктор Ахмед Гилотен и смъртоносна алчност


Смъртоносната алчност на Борисов ще му вземе и главата Всички знаем, че апетитът идва с яденето, а с преяждането с власт Бойко прекали !
И така ГЕРБ смазаха сините и патриотите, но пък ДПС смазаха БСП и БСП още не могат да се оправят след смъртоносната прегръдка на Доган та и в тази на практика охарактеризираща се като любовна прегръдка зад нея седят само интереси !

Икономически, геополитически и стратегически, но за ДПС, а и за ГЕРБ стои алчността и стремежът им да управляват, защото те не умеят да са в опозиция !
Имаха един малък период, но други им правиха протестите, други им планираха играта !

Ахмед Доган е много умен политик и бихме казали, че е един устойчив проект, който не спира да расте и да увеличава електоратът си и икономическото си влияние !
Докато в ГЕРБ има една алчност в тях няма идея, няма посока, няма градация, а в тях има една алчност за власт без значение с кого и как важното е да сме ние !

Efekt 2

Именно това ще вземе главата на Бойко Борисов като именно тази прегръдка с Ахмед Доган, защото Доган не от калибъра на Борисов, Доган – не и на нивото на Борисов!

Вижте още през 2012 година как Ахмед Доган описва бъдещето на Борисов !
Когато един човек може да предвиди с точност всичките ти ходове 7 години напред, повярвайте ни, този човек може такива капани да ти направи, че главата да ти фръкне!

Именно в това ни е надеждата – Ахмед Доган да смаже Борисов ! Идва ли краят на ГЕРБ ли, ами вече и децата знаят, че ГЕРБ са свършени !

И всичко това заради смъртоносната алчност на Борисов и Цветанов за пари и власт!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.