Доналд Тръмп: Tретата световна война се отлага за сега

Доналд Тръмп: Tретата световна война се отлага за сега
Доналд Тръмп: Tретата световна война се отлага за сега

Тръмп спечели, светът спечели !
Третата световна война за сега се отлага !

Кой е Доналд Тръмп?

Доналд Тръмп e американски бизнес магнат, президент и главен изпълнителен директор на “Тръмп Организейшън”.Неговият екстравагантен лайфстайл и маниер са го утвърдили като знаменитост – статут, засилващ се от успеха на неговото риалити шоу “Стажантът” (The Apprentice).През септември 2010 г. Доналд Тръмп заявява, че “сериозно обмисля” възможността да се кандидатира за президент на САЩ за 2012 г. На изборите през 2008 г. той поддържа кандидата на Републиканската партия Джон Маккейн, който губи от съперника си демократа Барак Обама.

На 16 юни 2015 г. Доналд Тръмп обявява, че се включва в борбата за поста президент на САЩ през 2016г. След предварителни избори, Тръмп е избран за кандидат на републиканската партия. Негов основен съперник за президентския пост е изгубилата днес Хилъри Клинтън.Доналд Тръмп е баща на пет деца, а сегашната му съпруга Мелания Кнаус е трета по ред.През 1977г. се жени за чехкинята Ивана Зелничкова. От този брак се раждат синовете му Доналд Младши (1977) и Ерик (1984), както и дъщеря му Иванка (1981). През 1992 г. се развежда.

Efekt 2

През 1993г. се жени за Марла Мейпълс, с която имат една дъщеря – Тифани (1993). През 1999г. се развеждат.

През 2005г. Доналд се жени за словенката Мелания Кнаус. Доналд и Мелания имат син на име Уилям Барън (2006).

Републиканецът Доналд Тръмп обеща, в случай на победа на президентските избори в САЩ, да се подобрят отношенията с Русия. Милиардерът е сигурен, че може да “се разбира” с руския президент Владимир Путин.
Очаквам, че ще бъдем в много, много добри отношения с Путин и Русия, каза Тръмп пред телевизионния канал NBC News.
Макар от NBC News да му припомниха, че някога е имал закани за ключови въпроси за външната политика на САЩ!
Той не коментира и хакерските атаки, който бяха срещу опонентката му Хилари Клинтан !

ВИЖ ОЩЕ ПО ТЕМАТА !

Истината е, че Доналд Тръмп и Владимир Путин са много по-близо до идеята светът да бъде едно по-мирно място !
Докато Хилари Клинтън бе подтикната от военно икономическите гиганти на Америка и всячески се стремеше към Трета световна война!
Време е Америка да отстъпи лидерското място по някой въпроси на Русия !
Америка има редица икономически вътрешни проблеми, с който Доналд Тръмп трябва веднага да се заеме !
Сривът на Долара е просто една причина към Америка да потекат реки от долари и да се съживи икономиката им, защото ниският курс на долара означава само едно за САЩ повече продажби, повече експорт и Доналд Тръмп знае как да обърне този негатив в позитив за страната си !

Истината е, че Доналд Тръмп не е естествено продължение на политиката на Барак Обама и това добра вест не само за България, а и за целият свят !
Сега доста от горещите точки ще позатихнат, но и не трябва да подценяваме военно-икономическите гиганти на САЩ и те със своите агенти на ЦРУ ще продължават да създават евентуални пазари за своето оръжие !
Все пак Пентагона е освен, че е най-големият потребител на Американската военна индустрия е и най-големият пласьор на оръжие, а американските бази по целият свят както и базите на НАТО са спирка за презареждане на техните самолети, които пък са най-големите трафиканти на това оръжие както и на наркотици, диаманти и всякакви печеливши неща и списъкът е дълъг и като започнем от мунициите и стигнем до антиките Америка има нужда от изкуственото поддържане на горещи точки и базите им там !

Не петрола, не оръжието, не наркотиците или бизнесът с органи и диаманти са тези, които движат бизнесът със смърт в светът, а ПЕНТАГОНА с дъщерната си фирма ЦРУ !

Доналд Тръмп няма как да застане на тази глобална фирма, но може поне временно да отложи Трета световна война !
Може поне за малко да забави апетитите на Пентагона да сложи ръка на ресурсите на Русия !
Какво мисли Путин ли, ние не можем да кажем, но можем да видим неговите мисли в небето над Сирия, можем да видим неговите танкове в Пустинята и неговите кораби в Черно море !
За сега знаем едно – Третата световна се отлага !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Звездите ви съветват да бъдете внимателни с думите си и да не се стремите да налагате мнението си. В четвъртък и петък може да срещнете голяма съпротива. Всичко може да се обърне против вас с пълна сила. Няма никакъв смисъл да водите борба с обстоятелствата. Много по-ефикасни ще се окажат способите на изчакване и пасивна съпротива срещу негативните влияния. Плановете ви за отдих или някакво пътуване със сигурност ще се объркат в началото на новата седмица.