Един народ от хора се гради!

Един народ от хора се гради!

Един народ от хора се гради!

Нацията е силна когато има силни ценности и тук точно е войната срещу нас хората! И така висок морал, висок критерии! Семейството е най-силната градивна клетка на обществото. Силните взаимовръзки в клетката правят силен организъм ! Правителството на Борисов като рак заразява обществото, отслабва го и го унищожава и няма лек за това !

Деморализацията, чалгата и така наречените еврогейски ценности, разврата и прегръдката на третият пол и другото – толерансът към различното са тези методи на объркване в подрастващото население, което трябва да гради тези семейни ценности и върху какво ще стъпи ? Липсата на патриотизъм пък допълнително отслабва съпротивителните сили на националният дух и съпротивителните сили на обществото за отхвърляне на другото и загърбване на традициите и ценностите, които са ни съхранили като народ и нация от 1300 години !

Efekt 2

Отричането на миналото ни и постоянната хибридна война на Цветанов води до подмяна на историята ни, до подмяна на истината и така историческата истина се размива с фалшива и после подмяна и пак подмяна в така наречените исторически факти докато вече нямаме историческа гордост и памет! Отнемат ни гордостта и самосъзнанието и вкарват съмнението в истинността на историята, а именно тук е заровен проблемът, защото дяволът влиза в душата на човека през съмненията и те карат да не вярваш, а загубиш ли вярата си си загубен и ти като индивид и като народ ! Вярата в доброто, вярата в утрешният ден и това ни отнеха като не спират да ни противопоставят и променят, да ни моделират и манипулират докато вече сме стадо, а не народ !

Та скъпи читатели, един народ от хора се гради не от стадо безмозъчни обезверени биоединици с консуматорски потребности и духовно обезверени ! Едни казват „Демокрацията ни отне много“ други казват, че тя ни е донесла много, а според мен тя ни донесе омразата и завистта, другото сами си го разрушихме !
Едно забравихме с облъчените си зомбирани мозъци какво казваше Ванга „не е важно какъв човек си, важното е да си добър човек“! То това само може да ни спаси – да бъдем хора с човещина и добрина с взаимопомощ и подкрепа като нашият народ не една война е преживял, не едно страдание, но не с пари, а с хора се живее!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.