Ей, писна ми!

Ей, писна ми!


Писна ми да се крия и да бъда дебнат !

Ей, писна ми от политиците крадливи, играта им дребна в парламента с купени дипломи, така е мозък не се продава наливен !

Рано или късно всеки един от Вас разбира, че за когото и да гласува все едни и същи той избира !
Не Ви ли писна да живеете за емиграция, защото в страната ни има Диктатура, а не Демокрация !

Efekt 2

Нервен потребител съм и то много агресивен, в джоба си нямам достатъчно и да се напием, казвам ви писна ми! „Време е да изхвърлим боклука“ е стар рефрен, а когато го кажа ченгетата искат да ми налитат и пак почвам да се крия и да бъда дебнат !

Ей, писна ми да вдигат тока и водата, да ми вдигат и цената на храната, а после някакъв тип да ми казва, че всичко е в повече инфраструктурата, образованието и дори рекорден брутен вътрешен продукт, честно не ви ли писна от този ? Време е да изхвърлим боклука от властта, бе хора!

Дето е казал Слави „не Ви ли омръзна да Ви лъжат на дребно, не ви ли омръзна да живеете бедно“?

Време е всички да кажем „писна ми или да живеем за емиграция, или е време за пряка Демокрация“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.