Ерна Солберг към мигрантите: Ако искате да ядете ще работите !

Ерна Солберг към мигрантите: Ако искате да ядете ще работите !


Министър-председателят на Норвегия Ерна Солберг настоя мигрантите, пристигащи в страната, да „работят, за да се издържат“ и че „не могат да отказват предложени работи места, като например в ресторантите, където сервират свинско и алкохол“ по религиозни причини, пише The Daily Express.

Ерна Солберг заяви, че страната ѝ е готова да приеме мигранти, но че не трябва да очакват от Норвегия да ги издържа и да им предоставя помощи, ако отказват да работят.
„Част от нашата образователна система е обсъждането защо хората бягат от страните си и какви отговорности имаме ние пред тях“!Ерна Солберг

„Споделяме ясната гледна точка, че ако някой бъде приет, той трябва да живее под норвежките стандарти.
Не може да се идва тук и да се мисли, че все още се живее в родната страна що се отнася до женските права, да има чудене, ако се видят целуващи се мъже по улиците“, добави тя.
„Има и твърде малко жени мигранти, които работят в Норвегия, ние знаем, че една от причините е, че са многодетни, а това само по себе си е работа.

Efekt 2

Но понякога това е така, защото техните съпрузи не им позволяват да участват в норвежкото общество, защото ще разберат що е свобода“, добави тя.

Министър-председателят на Норвегия Ерна Солберг е директна и пряма и назовава проблемите с истинските им имена и не се полъгва да говори за европейски ценности !
Прави впечатление, че тя поставя собственият си народ на първо място докато в България грижата за мигрантите е приоритет, докато Българите умират от бедност и нищета ! Такива политици и трябват на България, а не послушни еврогейци !

Чест и почитания на министър-председателят на Норвегия Ерна Солберг!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.