Ех Слави! Стабилност, стабилност и още дебилност!

Ех Слави! Стабилност, стабилност и още дебилност!


Слави Трифонов за словото и свободата, които се сравняват със салама, а салам вече няма! В началото бе Словото, после Бойко дойде и всичко се срина.

От ДПС искат да се смаже словото, правителството и управляващите не искат да бъдат критикувани, а ние се сринахме на 111 място по свобода на словото. Ето какво публикува Слави Трифонов на стената си:

Днес е Световният ден на свободата на словото. И точно днес, на този ден, разбрах, че всеки, който задава неудобни въпроси на българския министър-председател е тулуп. Това е – за министър-председателя или си тулуп, или си мисирка. Явно аз съм от тулупите, щото спя до обЕд и му задавам неудобни въпроси, каквито неудобни въпроси впрочем му зададох вчера. И още нещо, което сякаш убегна от сутрешния корона брифинг, посветен на личностите взаимоотношения между Бойко Борисов и генерал Мутафчийски. Бойко Борисов в един момент чистосърдечно се обърна към присъстващите мисирки с: “Мили, мои медии”. Чудесно признание навръх Световния ден на свободата на словото. Да, днес е Световният ден на свободата на словото, но ние тоя ден не го празнуваме, щото и тази година сме на 111-о място по свобода на словото.

Efekt 2

https://www.facebook.com/STTrifonov/videos/541383429899645/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARA7tp9RzfoN_dBxnLynSKQ0qx7LAu2jgkO8ZexTL13XreHnzXxyjMFcqzYUA-r_xdHWkAmU7EwPovhX

Истината е, че ние сме социално стадо, което има нужда да общува като душата не иска пари и наслада, а тя иска душа, с която да общува. В началото бе словото, а сега искат да го оставят най-накрая, ако може даже да я няма.

https://www.facebook.com/ribari.net/videos/214334783122052/

Един сайт за рибари видео качи виж го читателю и си помисли защо е нам нужно словото и да бъдем солидарни защо словото е важно за да има свобода!

Ех Слави! Стабилност, стабилност и още дебилност!

Как е чувствате ли се стабилно?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.