Жестокостта на съжителстването и камъкът на отхвърлянето +ВИДЕО +18

Жестокостта на съжителстването и камъкът на отхвърлянето +ВИДЕО +18


Предупреждаваме, че видеото съдържа сцени на ужасяващо насилие +18 Жестокостта, която идва по нашите земи това е процес на окупация, но най-страшното за един народ е самата асимилация !
Когато България бъде погълната от културата на другите народи идващи по нашите земи днес тогава и ще изчезнем !

Някога е имало кумани по нашите земи, велик народ, но без култура, а днес е останало само едно село да ни напомня за огромните кумански племена и то се намира до гр.Варна – село Куманово!
Днес нашето правителство пропуска десетки хиляди хора по нашите земи, но тези хора не бягат от война, а те я носят със себе си, те я носят със себе си и своята култура, обичай и своите закони и правила !

Цяла Европа започна да се нагажда по това – махат камбаните от храмовете – шумът на камбаненият звън ги дразнел, махат кръстовете по фасадите на Църквите – не било приемливо за тях във Великобритания дори дадоха не малко църкви да бъдат разрушени и превърнати в Джамии!

Efekt 2

Няма съмнение, че това е Хиджра (в превод от Арабски „оттегляне“ – преместване на народ) !
Хиджра се нарича напускането на град Мека и преместването в Ясриб (Медина ал наби) на Мохамед и неговите последователи през 622 г. Това събитие поставя началото на мюсюлманското летоброене, наричано понякога също хиджра. Хиджра е и доктрина, вид тиха окупация както и превземането и окупацията се продължава и с проповядване да се правят много деца ! Дори самият Ердоган призова всички Турци в Германия да раждат по пет деца и повече !

Така броят на един етнос надвишава броя на друг и той леко-полеко е асимилиран, претопен до самото му изчезване !
Какво прави правителството ни по този случай ли, ами просто е – строят джамии !
И ето как изглеждат цифрите на другите държави…

Припомняме Ви, за да НЕ ЗАБРАВЯТЕ къде живеете.

Ето списък: България – 1300, ама не години, а джамии…
Германия – 2750 джамии (ама имайте предвид милионите германско население!!!)
Франция – 1600 джамии
Великобритания – 1000 джамии Следват – Испания, Холандия, Австрия, Белгия, Италия…
В Румъния пък има-няма 80 джамии…
Последни в класацията са Чехия, Кипър и Малта с по 1 или 2 джамии.
Изводите са за Вас!
Просто да си помислим – ЗАЩО у нас има толкова много джамии?
И защо все се строят нови?
И колко църкви са построени за последните 10 години?
Отговорът е няколко !
Дори парите за реставрация от Европейският съюз, които отпускаха за Църквите бяха пренасочени за Джамии с редица тънки номера от строителните фирми на ГЕРБ, а не на ДПС !

В България за последните десет години от както Бойко Методиев Борисов управлява има построени повече джамии отколкото за 500 години СЪЖИТЕЛСТВАНЕ по времето на Турското робство !

Сами виждаме на къде върви света и на къде ни водят нашите управници ! Вижте видеото, това са кадри от филм, но такива неща се случват всеки ден в арабският свят и там от където идват едни хора и всеки ден преминават границата ни освен в случаите, в които отрядите на Войнски съюз „Васил Левски“ и БНО „Шипка“ не ги връщат там от където идват от Турция !

Всички говорят, че Ислямът на 90 % не е радикален, но има едни 10%, който са крайни, кръвожадни и радикални като тези, които правят атентати, тези, които убиват в името на своят Бог, тези, които заливат с киселина и се врязват в човешкият поток с коли и камиони, тези, които налагат исляма и законите на шериата със сила и страх !

Ако има разделение на верска основа онези 90% автоматично ще припознаят онези 10% и заедно ще попаднат под един знаменател !
Ето така една религия, една култура започва да доминира на друга докато ТОЛЕРАНТНОСТТА не я превърне в едно малко село както село Куманово до гр. Варна !

Само за справка Япония е приела само 28 бежанци през 2016 година, от почти 11 хиляди кандидати за статут, предаде Ройтерс !
Не ми е понятна каква е ролята на ВМРО , АТАКА и Национален фронт за спасение на България, но те всички заедно с ГЕРБ не спасяват България, а напротив – обратното е !
Хора споделяйте тази публикация, че скоро няма да я има и нека повече хора да се замислят, защото загубим ли България, губим всичко !

Това не е език на омразата нито някакви подбуди за расова или етническа подбуда на омраза, а това е реалност ! Кръвта не се измива с кръв и мъстта поражда само мъст!

Нека живеем в мир и сговор и нека се обединим зад една силна и свята България !
Нека жестокостта на съжителстването не позволи да хвърлим първи камък и вместо да хвърляме камъни нека съградим от тях храм например !

Защото ние като синове на майка България, като бездействаме все едно хвърляме камък по родината си !
Внимание във видеото има кадри на насилие!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.