Жива душа

Жива душа Жива душа няма да остане в България! Стефан Иванов


Жива душа Жива душа няма да остане в България!

Правителството на Борисов 1-2-3 работи за изтреблението на нацията ни !
Ако не сте го разбрали до сега значи още по-лошо за Вас!
Кадърните, дейните и можещи хора са смазвани и принудени да напуснат страната ни ! Тежки данъци, високи лихви, мафия, МВР са впрегнати да рекетират всеки, който прави бизнес у дома до момента, в който той каже „не издържам“ и не се махне или не падне смазан под полицейският ботуш на Цветанов и Борисов !
Няма съд, прокуратура, няма Бог, няма никой тук, а има само Бойко и това е !
Плащаш си таксата в офиса на ГЕРБ или данъчни проверки, НАП, глоби докато фалираш !

Няма бизнес без кредит, а фалираш ли банки – дела, съд, частни съдия изпълнители и ще свалят и дрехата от гърбът ти, но няма как да не имигрираш или да останеш жив в България ! Това е машината ГЕРБ, която овладя всички лостове на властта и ги използва най-рационално срещу населението !
Бизнесът се оплаква, че няма кой да работи, а всички браншове имат нужда от квалифицирана работна ръка ! От 600 лекари, които се дипломират на година едва 100 остават в страната ни да работят! Какво здравеопазване ще имаме ли ???
Ами няма да имаме този народ, трябва да бъде изселен, унищожен и ликвидиран, това е !

Efekt 2

Бизнесът умишлено се вкарва в сивият сектор за да се контролира от ченгеджийската мафия, която да го рекетира и когато дойдат избори работодателят да бъде натискан да кара работниците си да гласуват за ГЕРБ !
Икономиката ни е унищожена на 100% дори леката хранително-вкусова промишленост бе заставена да трови собственият си народ за да направи по-ниската цена за ЧУЖДАТА ХРАНИТЕЛНА ВЕРИГА! Тровят през водата, храната и въздуха, пръскат ни като мухи, а лекари няма!

Това какво е сценарии от филм на ужасите или реалната обстановка? Като добавим и фалшивите лекарства и бялата мафия, която ще Ви продава лекарства, които лекуват симптоми, а не болести означава докато умирате ще бъдете ощавени до последният лев ! Облъчват Ви с антени и на ниски честоти психически разстройства и депресии и има ли човек, който когато се разхождате да е усмихнат, ако не е на синтетика? Всички са болни, всички са бедни, всички живеят в нерадост и недоимък освен едни, които имат 70 милиарда депозити  в банките, а те са истинската причина заради, която държавата ни съществува и истинският проблем на Борисов 3 !
Е така е в България – Банки фалират, а да сте чували банка да връща пари ??? И това ще стане, ще сменят лева в евро за да ги хванат или инфлация ще направят, мислят го и ще го измислят и сън не спи тиквата заради тези пари !

Иска, ама много иска да ги вземе, ама хората ги държат на влог и не ги вадят от банките, защото не виждат стабилност, не виждат реално как могат да спечелят от тях като веднага ще бъдат рекетирани и затова си ги държат на влогове ! Та този е големият „препъни камък“ – спестяванията и депозитите на тези хора пипне ли ги Бойко край и с България !
А докато Борисов 3 мисли как да ги ограби младите напускат страната и тук остават хора, които са болни или неграмотни, хора, които не са производителни нито мобилни с две думи не могат да се интегрират или няма политика за това !

Тук остава ЛОШИЯТ МАТЕРИАЛ КАКТО КАЗВА БОРИСОВ ! Но Цветан Цветанов има мисия и чрез ТЕЛК и социалното министерство ще ликвидират над 70% за да се причислим чисто статистически към цифрите на ЕС, а зад всяка цифра няма ли една съдба, един човешки живот или това е въпрос на гледна точка?
И така младите, будните и дейните са в чужбина и няма кой да протестира, няма кой да се бунтува и Борисов с патриоти ще пирува докато нацията му измре, но какво му пука, че с Валерката ще си внесе нали затова границата ни е разпрокрита !
Жалко, че полицията ни варди на Сръбската граница да не излезе някой вече влязъл в страната ! И докато славянските самодиви се образоват от фолк диви в страната ни нахлуват на табуни Еритрейските жребци !

И ако ние сме дали нещо на света – Мляко, Компютър, Азбука и сме най древните в Европа скоро изчезнем не от вирус или неизвестен щам, а от нашата апатия и безразличие улисани от бедност за насъщният да се борим всеки ден докато народът ни загива и ако някой се осмели да се противи той говори с езикът на омразата, ако някой медия се осмели да каже тя пък е от фалшивите новини !
Схемата е ясна – спи народе, спи !
Един ден просто тук жива душа няма да има !
Такъв Бойко Методиев Борисов 3 каквото и да прави просто няма живи да кажат, а тези които свидетели са на това измряха в атентати и останалите са в затвора, ако пуснат някой виждате каква медийна буря се извива в страната !
Жива душа в тази държава няма да остане, ако нещо не се вдигнем на борба !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.