Закопчаха кметица в София

Закопчаха кметица на ГЕРБ


Огромна корупционна схема ! Истината ще Ви шокира!

Кметицата на “Младост” е арестувана при антикорупционна операция в София

На снимката Десислава Иванчева е най-вдясно, с белезници на ръцете. Снимка: Нова тв

Efekt 2

МВР провежда операция срещу корупционни практики в столицата, съобщава БНР. Акцията е на няколко места в София. Няколко души са били арестувани в района на Спортната палата.

От полицията засега не дават повече информация. Очаква се подробности да бъдат обявени след приключването на работата на компетентните органи.
От МВР уточнили пред “Хоризонт”, че в конкретната операция оказват само съдействие на друга служба.
Пред “Сега” пресаташето на община “Младост” Петър Кърджилов потвърди, че сред арестуваните е кметицата Десислава Иванчева, както и нейната заместничка Биляна Петрова.

Арестът на Иванчева е при съвместна акция на спецпрокуратурата и новата антикорупционна комисия КПКОНПИ, заявиха пред “Сега” разследващи. Според неофициална информация става дума за подкуп от 70 хил. евро. Разследващите твърдят, че това е била първа вноска от общо 250 хил. евро. Арестуван е и трети човек, който е бил в ролята на посредник.

Източник: segabg.com

Казват че институциите не работели !
Работят здраво и то се вижда !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.