Започнаха брутални мафиотски войни в България!

Започнаха брутални мафиотски войни в България!


Вече започна брутална мафиотска война в България, истината ще ви шокира, започна я Бойко Борисов и компания! Всеядната и алчна мафия няма от къде да се храни. Колкото и Борисов да ни говори, че България е финансово стабилна и имаме добри показатели според международните рейтингови и финансови оценки се лъжата и се вижда, че – ПАРИ НЯМА нито в държавата нито в хората.

Ако бяхме толкова богата държава защо тогава за кратък период държавата ни тегли цели шест заема по 200 000 000 евро, което е на практика над 1.2 милиарда с лихвите? Защо искат да вземат пари от БНБ и сребърният фонд, защо здравната каса е празна и така в този ред на мисли можем да продължаваме много да питаме?

Истината е, че и Европроекти не се усвояват и парите от фодовете също намяляха и мафията е ОСВИРЕПЯЛА. След КТБ дойде редът на Васил Божков, след това кой ще го последва – Ковачки и Прокопиев и знайни, и незнайни Богаташи? Списъкът с индулгенции е скъсан и кукловодите дадоха зелена светлина, но това ще създаде нова мафиотска война.

Efekt 2

Преразпределянето на активи води след себе си и много малки войни – мафиотски за регионален контрол и когато някой като Васил Божков губи влияние в един сектор в него сектор се появяват нови апетити, които водят след себе си нови мафиоти. Доста криминални елементи останаха без препитание и сега ще изпълзят и ще захвърлят белите якички и ще извадят пак бухалките.

В страната масово се сформират ударни бригади и всякакви банди, а специализираната прокуратура действа като такава, като банда за натиск и рекет, само че тя е от страната на правителството и дава личен пример, че държавата скоро ще бъде хвърлена в хаос и няма значение колко си богат, ако си сам и нямаш армия си загубен.

Истината е, че започнаха брутални мафиотски войни в България за преразпределяне на зони за влияние на улицата и в различни сектори като Борисов показа на обществото от паралената държава, че ако искаш нещо трябва да си го вземеш, но не да го спечелиш, не да го купиш, не да работиш за него, а да изработиш някого и мафията го разбра!

Разбраха го и всички криминални типове в страната. След като МВР има функция да пази най-голямата престъпна банда от протестиращи и е абдикирала от своите задължения бандитите усещат това и се събират на групи като въпрос на време е престъпноста да ескалира. Това, че медиите крият истинската ескалация не означава, че я няма! Обири на банки, обири на бизнесмени – това е само началото. Бойко Борисов намекна на престъпността ПАРИ НЯМА, ДЕИСТВАЙТЕ, а главна прокуратура каза ГЛЕДАЙ КАК СЕ ПРАВИ!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.