Затваря се винпром по време на гроздобер!

Затваря се винпром по време на гроздобер!


Африканската чума по свинете дойде преди Коледа !
От френската лаборатория казаха, че чума по козите и овцете нямата, но имате корупция по политиците си !

И така бяс се шири по хората!
Какви ли мерки ще вземат в Карнобат като има огнища на разбеснели се хора и блокират ЖП ЛИНИЯ, но и пешеходните пътеки !

И ако народът в цялата страна се разбеснее дали Борисов ще прибегне към бърза евтаназия, защото бавната ни я прилагат? Системата ни убива, казват други, а според Вас така ли е или сме свидетели на едно изтребление или казано с друг думи геноцид? Правителството напълно преднамерено унищожава цяла една област от страната ни !
Какво става в Бургаско и Странджа ?

Efekt 2

Иначе казано нахлуването на митничарите и жандармерията в завода в Карнобат много ни прилича на сценарият по филма за Мишо Бирата само дето никой не умрял все още !
Някой знае ли какво става в Бургаско – арестува арендатор преди жътва и затварят винпром по време на гроздобер?

Затварят се дискотеки по време на летният сезон, а в ресторантите се стрелят и да не говорим и колко бизнесмени крупни и големи си отидоха от този свят!

Някой знае ли какво става в Бургаско хора, бе кажете?
Според нас не е чума, не е бяс, а Бойко вилнее в този регион !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.