Защо “Маринела” и “Марица”

Защо "Маринела" и "Марица"


Прокуратурата проверява офиси в хотелите “Маринела” и “Марица”

Специализираната прокуратура извършва следствени действия в офиси, в столичния хотел “Маринела” и в пловдивския хотел “Марица” в рамките на образувано досъдебно производство за организирана престъпна група за избягване на данъци, съобщават от институцията. И двата хотела са собственост на пловдивски бизнесмен Ветко Арабаджиев.

Офисите са ползвани от физически и юридически лица. Проверяващите са установили, че в периода 2017 – 2018 г. реални търговски дружества са подправяли счетоводните си регистри, като в тях са включвали фактури от типа “липсващи търговци”. Те са осчетоводявани под контрола на организираната престъпна група и по този начин се е избягвало плащането на данъчни задължения.

Efekt 2

Според разследващите в периода 2016 – 2018 г. са били извършвани финансови операции и е прикриван произход на имущество, придобито чрез тежко умишлено престъпление Действията по разследването са възложени на следователи от Следствения отдел към Специализираната прокуратура.
Източник: dnevnik.bg

Истината е, че ние първи писахме каква война е в кой хотели да се настаняват евродепутатите и техните екипи!
Всеки евродепутат има екип с по над 25 човека, които са работните групи, които го придружават!
Дотук всичко е ясно – бизнес и доходи, нали?
Но на практика се води огромна война къде и как да бъдат настанени евродепутатите и брюкселската администрация, защо ли ?

Много просто тези европолитици попадат в най-ченгеджийската държава и контролът е важен тук уж заради тяхната сигурност, но на практика в България има мафия, която иска компромати за всеки като иска пари и власт !

И така бяха избрани точните хотели на точните хора, но какво ставаше в тях само точните хора знаеха !
Тези политици и групи са били поставяни под постоянно наблюдение и кой знае какви снимки и какви записи имат за тях !
Има друга гледна точка говори, се че яко са били надписвани сметките им, а що се касае за кредитните им карти надали са били в сигурни ръце !

И така Македонски мафиотски банди са гастролирали в тези хотели и най-вероятно има откраднати доста номера на кредитни карти, които в последствие са били източени !
Доста европейски скандали са се стоварили на плещите на правителството !

И май това с корупцията и че сме най-корумпираната държава ще излезе наяве!
Ще има виновни за пред Брюксел, но ще има послания към някой политици от типът „тихо, знам какво направи миналото лято“!

Както се казва у нас мафията си има държава, а тези политици, идвайки у нас си мислеха, че идват в държавата България, но идваха в хотелите на Българската мафия !
Ние от предупредихме тогава, но никой не ни чу!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.