Защо си на дивана Българино?

Защо си на дивана Българино?


Защо си на дивана Българино ми кажи, защо нехаем за нашите съдби? Мафията управлява съдбата на децата, контролират ни качеството и на храната, и водата ! Училищата вече нямат там будители, а вкъщи децата са между уморените родители !

Уморени в борбата с ежедневните проблеми, обгърнати от битовизми с ежедневният бюджет за оцеляване, а това е поболяване !
Поболява се градивната ни клетка наречена семейство, а децата кучета ги яли – на телефона или на таблета те живеят в интернета!
Защо си на дивана с дистанционното в ръка с апатия обгърнат и в личен егоизъм?

Има ли пари за бира и мезе си казваш „не ми пука, мен не ме е..е“! Облъчени живеем в медийна заблуда и като в матрицата сме, но само дето тук е доста по-зле, защото всеки нещо го боли, всеки има някакви проблеми, а децата някак си растат сами необезпокоени! Дали за всеки техен въпрос в интернет отговор има? Те имат нужда да растат с ясни идеали, цели в живота, свободни и в спокойни времена !

Efekt 2

Дали това ни дава нашата страна? Няма друга нация никъде по света, която щом проблем с държавността ни има всеки там да емигрира ! Виж Румъния скандира, а българинът емигрира ! Или на дивана просто сменя си канала ! И така си възпитаваме децата – или всеки проблем да игнорират, или да емигрират !
Така не се гради ни народ, ни нация с апатия и еманация! Защо си на дивана, ти се замисли и махни с ръка, биричката пак си отвори и телевизора си пусни – вземи си поредната доза лъжа и така, и така !

Диваните – войски на тази нация имат нужда от всеобща мобилизация, но това няма да се случи докато някой телевизорите ви не изключи, народът няма да излезе от матрицата на битовизма и за всичко е виновен знаем комунизма, а къде във нас е вината, че утре щи ни напомнят децата !
Стойте на дивана, не се напрягайте излишно, някой друг ще дойде да ви освободи и пари във вас ще ви даде и биричка дори, стойте тихо, че съседът спи !
Спи другият съсед, а комшийката и тя като вас гледа някой сериал в захлас, а кервана си върви, отлитат безценните ни дни, мутри пак ви управляват, а децата къде са в интернета докато не попаднат на обява за бригада я в Англия или в Канада и не останете сами на дивана с болестите си сами!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.