Защо съвременните жени напълняват по-бързо?

жени

Пълните жени са с цели 25% повече от мъжете с наднормено тегло. Защо се получава така? Ние ще ви разкрием отговора. Според последни проучвания на американски психолози, женският мозък по-трудно контролира апетита. В резултат на което, повечето жени си похапват повече, което задълбочава още повече проблема. Това, че голяма част от днешните жени спазват повече диети от мъжете, не е достатъчно, уверяват ни диетолози. По-стройната мъжка фигура се дължи на това, че силният пол тренира много повече от нас.

Освен това, повечето жени са по-големи любителки на шоколада. Това допълнително затруднява свалянето на излишните килца. Мъжете имат преднина пред нас и с това, че техният метаболизъм е по-засилен от нашия. За да компенсираме този природен недостатък, трябва да приемаме повече витамини. Менопаузата също провокира напълняване при съвременните жени. Щом наближиш тази критична възраст, трябва да бъдеш още по-внимателна в изготвянето на хранителния си режим.

Efekt 2

Източник: megalife.bg

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.