За всичко са виновни циганите!

За всичко са виновни циганите!


Еуфорията бай мангал!
За всичко са виновни циганите, а еуфорията с бай мангал е просто параван!

Параван зад който се замитат далавери или скандали!

Когато напрежението в обществото нараства и изведнъж се вади циганската карта на масата и хората започват да псуват другият, а не този, който трябва !

Efekt 2

Досега казваха за всичко са виновни комунистите, сега вече циганите са виновни за всичко !
Циганите източиха КТБ, но пък и спряха АЕЦ !
Добре, че бяха циганите, за да няма „Южен Поток“!
Циганите са тези, който вдигат цената на тока и водата !

Пак циганите са виновни за вдигането на данъците и таксите !
Ако не беше бай мангал нямаше да фалира застрахователно дружество и пак бай мангал е виновен за състоянието на икономиката ни !

Доказано е вече, че и циганите са тези, които са виновни за провалената реформа в здравеопазването, а нежеланието им за интеграция е това, което тласка образованието ни към джендър идеологии!
Добре, че са циганите за това, че сме бедни и болни, а държавата нехае за народът си!

Циганите са основният платен електорат на ГЕРБ и ако не гласуваха за ГЕРБ може би нямаше да са и съучастници в това национално предателство!

Но и циганите излязоха в чужбина и видяха свят и те карат хубави коли и носят хубави дрехи и те видяха какво е хубав живот и те знаят какво искат и един ден ще го поискат!
Не Българите ще се върнат да оправят страната ни, а циганите, които се върнат ще поискат промяната!

Защото днес гетата се контролират от Цветан Цветанов, който чрез месните ромски барони властва там!

Наркотици, проституция, цигари без бандерол и ало измамите са част от бонусите, които получават за лоялността си към ГЕРБ в замяна обаче трябва да гласуват за групировката доставчик на тези суровини, нали?

Когато вече един циганин е живял в уредените демокрации в Белгия, Холандия, Германия и Франция и се завърне в България и неговите сънародници го ограбят, откраднат колата или види тази ширеща се контролирана бедност в гетата той или пак избягва от страната, или вече си е отворил очите за хубавото и естетичното за нормалното и ненормалното, за бедността и охолният живот!

Именно когато се заиграха с бай мангал може тези хора да излязат и не с брадви и мотики, а с плакати и не да се вдигнат за ден-два в гетото, а в София на жълтите павета!
Защото никой не иска да е беден и болен, никой не иска мизерията, която предлага ГЕРБ!
Циганите и те като нас са хора и искат нещата, които ние искаме !

Но на някого му е удобно циганите да са виновни за всичко!
По времето на бай Тошо циганите не бяха такива, а те са един продукт, те са това, защото са следствие на едни политики! За всичко са виновни циганите нали, а от ГЕРБ десет години нито лук яли, нито лук мирисали!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.