За това мечтая


За това мечтая майчице Българийо!

Да бъда нейде в твоите планини прекрасни сред природата ти шиш да си опека !
С дъх да е на нещо диво и горско и с чаша вино аз да го опитам !
Да вдишам чистият ти въздух майко с дъх на угнили листа и малко бор, не с вкус на прахови частици !

За това мечтая майчице Българийо да съм свободен, не роб !
Да бъда с хора, в които човешкото в повече е, а не с комерсиални идиоти с прозиращо зад всяко тяхно изречение съмнение за някакво облагодетелстване или престъпление !

Efekt 2

Да бъдем с хора на които им пука защо сме тук, защо сме тук!
За тебе майчице Българийо бих умрял, но други после биха те продали!
Тровят те, реките и водите с отровни химикали, храната ни отгледана с пестициди, а земята ни отровена с хербициди !
Животните са генно модифицирани биологични единици, а тези дето се хранят с чисто БИО са единици !

За това мечтая ли аз майчице Българийо да бъда тровен пръскан и обгазяван, да бъда всеки ден аз заразяван, а здравеопазването ни едвам се държи или на хипократовите клетви, или на съвестта лежи животът ни като превърна се в стока за употреба, търговия и злоупотреба?
Търгуват ни по избори като гласове докато сме здрави за работни сили, а когато се разболеем ставаме за донори само, нали?

Живот ли е това майчице Българийо кажи?
Колко му трябва на човек кажете?

Малко сушина да не го вали дъжда, малко топлина да се стопли нощем в студа и малко човещина, и като добавим любовта то раят е тук е на земята и нарича се България заради хората и красотата !
Предците ни скитали са по света и избрали са най-хубавата, най-плодородната и най-красивата земя нарекли са те България и с мечове и боздугани са я бранили и с кръв проливали са те тежките исторически предания като „от земята Българска и камък няма да дадем“ са казвали и от война са влизали пак във война и така оставиха ни нам държава и страна, но днес недостойни ние се оказахме за гибелта на нашите предци, недостойни сме и сега, че пак търпим и мълчим !

За тебе майко Българийо аз бих умрял, но друг веднага би теб продал за шепа власт и малко снизхождения би сътворил безумни поражения!

Хиляда и триста години Българийо ти си оцеляла, ама за една десетилетка ти си разпиляна и децата ти се скитат по света, а гробовете наши с тръни и обрасли с треви като няма кой да си спомни за нас дори!

Мечтая аз за справедливост и силна да е нашата родина с армия от Българи орловци, не като сега само овци!
Силна икономика и нацията да богатее не като сега Борисов да ни мачка в бедност и да ни се смее !

Мечтая аз за чиста и свята република и българите да се върнат от света и да направят една силна страна, която още 1300 години да просъществува на нашата земя и за пример да е на всички по света !

Най-старата страна сме в Европа, а още чакаме ние за Шенген, а през това време пръсна се Българският ген !
Време е да изхвърлим боклука от властта и да си построим наново нашата страна !

Време е за дела, не за думи, но само действията превръщат мечтите ни в реалност знам!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.