Играчки Топлър – верен приятел на вашите деца

Всяко дете още в първите дни от живота си усеща необходимостта от нежност и топлина. Ето защо грижовните майки всяка една секунда се стремят да обкръжат децата си с любов и да им създадат възможно най-добрите условия.

играчки Топлър - 1

Привлекателните плюшени играчки Топлър

ще ви помогнат да се грижите за вашите рожби, подарявайки им топлина всяка една секунда. Те са безопасни и са изработени от 100% естествени материи.

Efekt 2

Играчки Топлър – верен приятел на вашите деца

  • Привлекателният и ярък дизайн на играчките Топлър няма да оставят нито едно дете равнодушно. Те ще станат техният верен приятел във всяка една игра и ще украсят детската им стая.
  • Нежността на майчината прегръдка не може да се сравни с нищо, но с новите затоплящи играчки вие ще можете да подарите на детето ви топлина всяка нощ. За целта сложете Топлър в микровълновата печка за не повече от 90 секунди, а когато го извадите ще усетите сгряваща топлина и нежен аромат на лавандула, който действа успокояващо. Тайната на тези плюшени играчки се крие в техния пълнеж от чисто зърнено просо, което поема топлината и така вашето дете ще може да се радва на един час приятен лавандулов аромат и сгряващата прегръдка на техните плюшени приятели.
  • Невероятно сладките играчки Топлър могат и да охлаждат през горещите летни дни или да заместят студения компрес на удареното място и изгарящото от температура чело. За целта сложете плюшения приятел на детето ви в плик и го оставете за един час във фризера. По този начин Топлър ще се превърне във внимателен и дружелюбен доктор за вашите деца, който винаги ще им се притече на помощ.Топлър

100% естествени материали

Всички затоплящи играчки са безопасни за вашето дете и са изработени от 100% безопасни материали.

  • Цветовете на лавандулата са известни в цял свят със своите лечебни свойства. Деликатният и успокояващ аромат, ще помогне на детето ви да се потопи в света на сънищата и заедно с това лавандулата е много полезна при кашлица и простуда.
  • Сладките плюшени играчки Топлър съдържат напълно безопасни и обработени според най-новите технологии зърна просо.

Играчката е изработена от хипоалергенни, висококачествени материали и отговаря на всички стандарти за безопасност!

А вие харесвате ли новите затоплящи играчки? Споделете вашето мнение с нас. 🙂

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. I used to be suggested this web site by
    way of my cousin. I am no longer certain whether or not this publish
    is written via him as nobody else realize such certain approximately my problem.

    You’re amazing! Thank you!