ИДВА ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ!

ИДВА ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ!
ИДВА ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ!
Война в България ще има !
Според рязкото променяне на курсът за кандидати за президент и лидерите на партии се надпреварват да казват, че няма да се кандидатират, а излиза нещо много съмнително като параноична мисъл !

Изведнъж от ляво и от дясно смениха курса и започна да се пропагандират имена на генерали!
От левите среди медийно натегнаха генерал Румен Радев, а от ГЕРБ веднага заговори друг адмирал Пламен Манушев, който заговори за морал и пристрастия на Българските офицери, който не трябвало да бъдат политически обвързани, но някак си противоестествено звучи именно от устата на адмирала нали той е депутата от ГЕРБ !
Нещо друго ме безпокои – една мисъл достойна за филм за тайната конспирация и задкулисните договорки в политиката и тя е „защо именно военни се излъчват за президент“!

Конспирация :
1. Ами ако на България и предстой да бъде силно затоплена като гореща точка от ЦРУ или Турция, или Европа с избухване на радикални бунтове и не дай си Боже етническа война!
Президентът във военно време е главнокомандващ и един бъдещ президент ако идва от военните среди ще е най-подходящият за тази длъжност !

Efekt 2

2. В България незнайно защо правителството на САЩ има струпани огромен брой войски – над 5000 войници, над 500 парашутисти и морски тюлени, и много тежка техника, и танкове, и самолети на брой близо 200 единици !
Та толкова техника и войници и Русия няма в Сирия където се води ВОЙНА!

3. Ердоган заплашва да залее Европа, а пътят на джихадистите минава през България, но Ердоган си направи и Партия у нас и дали е га-ДОСТ или не това е факт!
Ако това се случи огромен брой мюсюлмански орди ще нахлуят в България и какво следва извънредно положение – военно положение и пак Президентът става главнокомандващ и пак така !
4. БКХ и доста фондации и НПО-та се занимават с интеграцията на ромите, но настроенията по гетата са други тайни отряди за бързо реагиране тренират обучават се въоръжават организирани и координирани и кой движи това в страната ни?
При всеки случаен етнически инцидент или кавга между Българи и цигани в рамките на 30 минути идва цигански отряд въоръжен и подготвен за такива размазващи контакти !

Кой разиграва такъв сценарий и дали пак не може да се стигне до гражданска война и обявяване на извънредно положение и президентът да е подготвен да оглави армията ни !

Прави впечатление, че всяка седмица цигани бият полицаи, а на полицията им е наредено да ядът бой, но да не противодействат, а те са органът !
Спомнете си и изречението на полицайката, която каза „само да ни развържат ръцете”, а кой им е вързал ръцете и защо никой не говори за това ?

Не знам какво е казала Ванга за България ама аз Ви казвам лека по лека нещата си отиват на бой!
Кой с кого ли, ами това знаят само от Американското посолство и от Руското разузнаване, а нашите служби никакви ги няма, та и те ще научат от нас медиите какво е станало !
Дано грешим, дано това е само параноя, но и дори да е така няма параноя, която да идва от нищото!

От както това престъпно правителство управлява в съзаклятие с престъпниците и мафията, а полицията вместо да ги залавя и ги пази. Има един лаф, че няма друга държава като България и само у нас когато мине полицейска кола покрай теб на улицата вместо да те обземе чувство на сигурност и спокойствие те обхваща чувство на безпокойство и параноя !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.