ИзБОРИ и КОЙ решава Ви съдбата соКОЛИ разни !

Избори 2016


Кой с кого ще се БОРИ та няма даже определени отбори ?
КОЙ вече го няма за да се БОРИ, няма го и КТБОРИ – в изгнание е за имоти и активи се бори !
Няма кой на тези ИЗбори да се БОРИ !
Борят се борците, но или са мъртви или по затворите горките и само за дето са свидетели на Бойко дето е идвал преди по БОРБИТЕ !
Няма кампания, няма ПИАР и никой не харчи пари за президентска кампания, а всичко е така сякаш се знае кой, кога и какво и никой не хвърля и шепа прах в очите на народа!
Който и за когото там да гласува има схеми дето не са за всеки и пак ще победи този, който социологическите централи са споменали без да пророкуваме сега няма избори, няма и файда !
„ГЕРБ” – най-коравата групировка на пазара крие името на който да си хвърлят хорицата зара !
Нинова от БСП заложи на генералските пагони и много и се прищя да си премерят силите двама генерали ама на този етап едва ли !

Радев изглежда свестен тип, начетен, умен, малко еродиран, говори малко и думите си мери и не е медиен продукт, който да е тренирал по студия и да дава интервюта, но не е и като градските парвенюта!

Реформаторите заложиха Трайчо Трайков, но истината е, че ще подкрепят, който сложат от ГЕРБА за да продължи ортаклъка за им върви хайдутлука и паричните потоци да валят, така ще е докато са във властта !

Efekt 2

„АБВ” ако не се закачат в някой коалиция направо си отиват от играта и всичко свършва – техните играчи ще търсят нови поприща и занимания, ще търсят друга партийна хранилка и най-вероятно от ГЕРБ ще ги приберат под заслона, но все пак са техни хора!
„Атака” не виждаме, никаква атака към върха – нито активни мероприятия, а къде остана войната им против исляма, къде останаха лозунгите кой знае – в кой склад са ги събрали или на ДПС за подпалки са ги дали !
Патриоти всички заедно с един кандидат, който шансът му е нулев, а нима това не е подаръкът на националистите към герберистите !

„Нова Алтернатива” първи обявиха кандидат Николай Цонев, а второто име – къде е „Нова Алтернатива” – военни патриоти – умни хора, но се борят против статуквото, а то медийно ги затъмнява и БОРБАТА им встрани остава !

„Движението 21” движи ли се или се ослушва – ту при Ку-ко бенда, ту на масата с БСП, а никой не знае къде ще да е Дончевата Таня? Тя е обидена на червените социалисти и май и те ще са в услугата на ГЕРБА като не пречат, не е ли помощ пак ?
Цензурата без е и без Барека там всичко свърши на индека !
„ВМРО” тихи като морски бриз в патриотичният формат, а кандидатът им е на първият ход вече МАТ !

Никой не прави кампания по градове и села, по махали и седенки, няма избори, а всичко лъжи и сенки!
БОРБАТА е безмилостно жестока не за касите партийни, а за вас мили хорица, който се чудите как да оцелеете сега и да си направите малко зимнина !

Няма театър, няма цирк и никой не играе, а тук-таме някой ще излае и не защото за пари ами да се подмаже да го видим ние в нощните новини !

Няма преса, вестниците, сайтовете, а всичко е на ГЕРБА и няма кой да критикува, няма кой да пророкува, а истината е само една – партията, която пропуснахме одеве се нарича ДПС и тя решава кой да е !

Та кой ще бъде президента на Булгаристан знаят само Доган и Местан !
ДОСТ пак кафе ще пият, но в Анкара там пък гледаха на Бойко на кафе и му познаха, че той печели ама не се знае !

Доган иска министерството на земеделието и горите и още нещо, ама нещото не се знае!
Да видим днес кой какво ще ви мотае, но който и каквото да ви каже президентът и кабинетът в страната ги решава сокола на софрата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.