Изтича ли времето на Меркел ?

Изтича ли времето на Меркел ?


Дните на Меркел са преброени, неонацисти овладяват Германия!

Нацистките сили, мрачен спомен от миналото на хитлеристка Германия, отново набират огромна популярност след сексуалните атаки на мигранти срещу жени в Кьолн и на други места. Неонацистките движения вече открито изявиха нежеланието си да търпят безчинствата на поканените от канцлера Меркел бежанци и започнаха масови демонстрации, а едно от исканията им е узаконяването на продажбата на оръжие за самозащита на обикновените граждани.

12575923_1709592202590503_2044338538_n

Efekt 2

Английското издание „Дейли Телеграф“ цитира Зигберт Дрьосе – лидер на популистката Евроскептична партия, който обави, че страната му се е променила драматично и завинаги, а дните на Ангела Меркел са преброени.

„Фрау Меркел въобще не я слуша главата!“, казва 46-годишният неонацист и сочи с показалец слепоочието си.

„Тя кани ислямистите от цял свят да дойдат тук в рая. Те прииждат неимоверно и когато доведат целите си семейства и станат 10 милиона, ще стане страшно. Толкова много млади мъже нахлуват в Германия и тестостеронът им е висок. Те нямат никакво уважение към жените, затова имаше и стотици сексуални посегателства по време на новогодишните празници в Кьолн. И не само аз мисля така, цената я плаща обикновеният германец“, допълва Зигберт Дрьосе.
Снимки: Дейли Мейл

12584212_1709592205923836_2120123580_n
Източни:dcnews.bg

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.