Интеграция на ромите и микрофинансиране

Интеграция на ромите и микрофинансиране

Нашите роми тръгват по пътя на взаимоспомагателните каси и микрофинансирането като изграждат общности в общностите и така ще се облагородяват помежду си !

На пръв поглед този проект е нещо много хубаво, но и не приложимо за хора, който не искат да се интегрират, а искат да интегрират светът около себе си !

Така ли се усвояват Евросредства за ромската интеграция от проекти финансирани от чужбина ? Нашите роми не искат да работят и да плащат данъци и такси, те не искат да бъдат предприемачи, а да крадат от тях и те не искат да са земеделци, защото им е по-лесно да си откраднат от тези, който са се трудили и създали градина !

Efekt 2

Няма и как да им се говори за образование след като самите им родители са необразовани и затова са предпочитаният етнос – прост народ лесно се управлява!

Естествено има и такива Роми, който живеят между Българи и тях средата ги е интегрирала и те са културни, имат санитарни навици, учени и работни са, защото живеят в такава среда, но петното циганин винаги ще им е лепнато !
Те са тези, който заслужават интеграционна помощ, а не тези по гетата! Те там в гетата са инкубатор на престъпност и са град в градът и всичките заедно правят държава в държавата !

Една друга България, в която да и успял не означава да си изучиш децата, а да покажеш стандарт, макар и безвкусен да имаш скъпа кола и голяма къща !

Занаятчийството днес в гетата е да АЛО, АЛО измамник, джебчийство, проституция или да продаваш наркотици и цигари без бандерол, но има и друг пера като кражбата на дърва за огрев, строителни материали и според самият регион може и в бизнесът с рециклиране и ровене по сметищата!

Този начин на живот изпълнен с ниски санитарни навици и порядки води до много епидемии и болести именно и за това средната продължителност на живот е много ниска около 45 години, което е най-добрият вариант за решение на проблемът с пенсионната система на страната ни !

Докато личният пример е най-добрият учител и докато има гета интеграцията е невъзможна и правителството го знае, но и гетата са най-големите депа за гласоподаватели и по този начин се гарантира престоят на ПП в управлението, а те гарантират от своя страна политически чадър и социални придобивки и така политиците и циганите са два вида от една екосистема на който оцеляването е взаимно и те са си нужни и в този брак по сметка и единственият, който плаща е Българският данъкоплатец затова Българино плащай си редовно сметките, данъците и таксите, защото по този начин ти си този, който прави тази симбиоза възможна !

Но трябва да се поучим от тях, защото както е тръгнало скоро ние Българите ще трябва да си правим Български квартали да оцеляваме по техните правила иначе не само демографски, а и географски ще изчезне България !

Има и друг вариант, но липсата на еволюция в един етнос води до революция в друг, но ние не сме, а те са организирани и единни, те се държат и си търсят правата, те са силата, която си има цигански барони и царе, крале и йерархия, те са самостоятелна циганска държава, но само дето не са го обявили и не са поискали де прекръстим страната си, но и това ще стане един ден след като числено ни превземат и вече доминатът се усеща в малките градчета където преди години цигански крак не стъпваше на центъра, а днес не стъпва Български и ако и това не показателно какво още да кажем?

И след арабизирането на цели села и квартали в Пазарджик скоро може да се появи нова „Ислямска държава“ и тя да се нарече „ЦИД” Циганска Ислямска Държава !

Само малко мигранти да внесат от правителството и всичко ще стане нова схема, в която пак нашите цигани ще бъдат ключов фактор !
Цигани продават жени на ислямистите у нас, цигани им продават лични карти и самоличност, с която могат да обикалят цяла Европа и да правят каквото си искат и където поискат след като се представят за Български граждани с жена и деца, с Българска самоличност те са най-модерните Цигански спящи клетки !

При следващият атентат в Европа да не се окаже, че атентаторът е бил с Българска лична карта и тогава кой ще поеме отговорност от „Ислямска държава“ или правителството на Борисов не е ясно, но знае ли човек може пък и от партия га-ДОСТ, все пак тя ще влезе в политиката именно с циганските гласове !

За каква интеграция става на въпрос ?
За какви европейски ценности ?
За каква демографска политика?
За какви социални приоритети?
За еманация на една изчезваща нация?

Не е луд този, който баницата все яде, а този, който му я дава като властта на партиите подарява ?
В крайна сметка всичко е въпрос на воля и национална политика или за умишлен геноцид на един изчезващ вид !

Имало едно време една страна България после се превърнала в Мангалия и после в европейско гето, изчезваме няма да ни има след трето !
Ислямизация – гореща точка и край това е то най-старата цивилизация в Европа все едно затрил я е потопа !

В природата вакуумни пространства няма на това масово преселение на народи и култури и оцелява не най-силната нация нито най-умната, оцелява най-адаптивната, а циганите са най-адаптивния хомоманголос в света !
Източник: bez-cenzura.info/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.