Ислямът без маска и грим!

Ислямът без маска и грим! Стефан Пройнов


Ислямът без маска и грим е тук не от вчера, а още от деветдесетте години ! Спомняте ли си Буново, спомняте ли си мотивите за така нареченият Възродителен процес?Спомнете си Косово и Черна гора и именно там в Сърбия са най-радикалните елементи ! Защо там ли, още по времето на Втората Световна Война именно от там са най-елитните батальони според докладите изготвени за Хитлер и Гьобелс! Нацистите остават вдъхновени от това, че тези хора са готови на саможертва и са най-лоялните и храбри войници на Райха !

Коментар на Гьобелс е, че тези са перфектните войни – те вярват в задгробният живот и ако умрат в битка душите им ще отидат в Рая, а там ги очакват девици и чудеса !
Така религията винаги е била двигател, който е давал моторна сила на не една армия !
Ако се върнем по-назад във времето ще видим, че и църквата е използвала такива двигателни сили за набирането на армия и рицари за кръстоносните походи като е издавала индулгенции за всеки един, който се навие да се бие в името на христовата вяра !

Така войните като такива винаги са се водили заради икономически подбуди, а те струват пари и че водят за пари, а религията е била един катализатор за допълнителна мотивация на тези процеси ! Днес цели балкански области остават силни ислямизирани в бившите сръбски земи там именно в сърцето на географската Европа радикалният ислям е най-силен, той там е не от едно поколение вече! Спомнете си как се разрушаваха Джамии и се строяха нови, спомнете си кой бомбардира Сърбия и направи тези процеси възможни !

Efekt 2

И ако първата фаза бе отвоюване на територии днес има една друга фаза, която вкара радикалният ислям в училищата като се създадоха духовни училища, създадоха се дори висши такива, а кой ги спонсорира, тишина и мълчание, нима службите не знаят за тях и у нас ?

Циганите и помаците са най-уязвимият елемент към който е насочен ислямът и на по-късен етап и радикализирането на тези общности, който вече са пуснали бради и са наметнали фереджето ! Моментът е чисто психологически при помаците и при циганите затова и там най-лесно се прокраднаха опорните точки на ХИДЖРА и така ислямът започна да превзема помашките села, защото помаците бяха някак си непълни, а обикновените турци имат език, имена, зад тях е Турция силна икономически и била сила и през вековете с една дума империя това е много гордост в обикновеният Турчин, а в Помака какво е – няма я Турция, зад него няма и език, какво има, как да му с придаде тази гордост, ами като приеме ислямът и като стане част от голямото – вече си има Бог и религия, вече има чувство за принадлежност и дори станаха по-католици от папата дето има една приказка !

Абсолютно същият е процесът и с Циганите в гетата и да не говорим, че от Саудитска Арабия плащаха за всеки един елемент на този процес, ако жена ти сложи забрадка еди колко си пари, ако жена ти сложи шалвари еди колко си пари, ако жена ти сложи Бурка еди колко си пари, ако пуснеш брада еди колко си пари, ако се молиш по пет пъти на ден няма нужда да работиш – нати тези 50долара на ден за дето си праведен и се молиш на Мохамед, а в беседите между молитвите как му промиват мозъка и така за всичко това нашите служби не знаеха, нали ?

От двайсет години близо се строят джамии по села и градове дори там където не живее нито един мюсюлманин и пак службите не виждаха това, нали ? В малки български селца и градове където няма нито един турчин се заселваха по едно семейство турци, който задвижваха някакъв местен бизнес магазин, кръчма, фурна за хл яб и така се прокрадваха опорните точки на ислямизиране на местните цигани леко-полеко вересия, работа, помощ и така в един момент циганите нахлузиха шалварите, дадоха им пари, облаги и принадлежност и службите пак не виждаха това, нали ? Кой плаща заплатите на мюсюлманското духовенство у нас и нашите служби не виждат и това, нали ?

Кои фондации дават пари за строежа на джамиите у нас, нашите служби не знаят нали нищо, че идват на всички байрами у нас политици от Турция в помашките региони дори държат политически речи в Кърджали и Разград, но службите не виждат, нали ? Стига се до там, че Турските инвеститори у нас, които строят заводи на които Бойко Методиев Борисов винаги реже лентите заставят по един или друг начин местните българи да учат писмен и говорим език Турски в България !

Отговорът на този въпрос на турският Бизнес е, че те са толерантни и наемат всякаква работна ръка, но има един проблем – в техните заводи се говори само и единствено на Турски език, защото администрацията на заводите била с Турци от Турция, който не знаят Български и работниците трябва да знаят идеално турски език за да могат да получават трудови заповеди свободно от администрацията на завода.

Табелките на вратите са на турски език и трябва да знаете и да четете на турски език и така, ако сте Българи или Циганин в този регион и единственият завод е Турски и единственото работно място е там трябва да научите турски език писмено и говоримо иначе няма да бъдете наети !

Ето как и и Българите приемат исляма леко-полеко за да оцелеят в тази бедност, а службите не знаят, нали ?
Незнаят я, от къде да научат нали в бюрото по труда обявят 200 работни места и само за 199 има задължително условие писмен и говорим турски език така е не само в Разград и Търговище, така е на много места в България, но службите не знаят, нали ? След като се мюсюлманизира даден регион започва неговото радикализирани. Кой цигански гета се вдигат на Бунт там където има католици или там където има протестанти, или там където са приели религията на брадите и бурките да кажат службите или те пак не знаят, нали ? Цели села има радикализирани, цели гета има такива и тогава започва обменът на кадри, криенето на терористи и обучаването на нашите в радикален ислям и не са един или десет случаите, в който има информация, че Български цигани се изпращат в лагерите в Косово и Черна Гора, че има Цигани, които отиват в лагерите в „Ислямска Държава“, а за всичко кой им плаща службите пак не знаят, нали? В какво се обучават тези радикални елементи и те на свой ред идват и започват да обучават техните събратя тук и службите не виждат и не знаят, нали ?

Службите не виждат и списъците КОС на службата за контрол на оръжейните средства у нас, не виждат, че целият Делиорман и в Кърджали са станали ловци и дори са минали курсове за подборен лов и имат регистрирани по три четири оръжия на стойност на семейство от 7000 до 10000 лева и кой им ги купи, пак службите не питат, не питат и защо на 100 пушки се падат само 2 с Български имена, не виждат службите, макар че това са данни, които тези служби разполагат, но не виждат, нали?

Няма място за тревога нали сега като си внесем още 200 000 – 300 000 хиляди от тези радикални елементи, които някак си тръгнали да завоюват територия не бягат от война, а те я носят със себе си, в себе си и когато всичките радикални елементи се съберат с нашите и обявят джихад тогава службите сигурно ще кажат късно е за спасение !
Защото тези служби, този народ до сега бяха само наблюдатели!
Някога имаше Народна Република България и службите ни си бяха служби, а днес имаме само Народна публика, а скоро няма да има нужда от публика!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.