Истината която ни убива

Истината която ни убива


Лъжещите са лъгани за тяхната безопасност! Истината ще Ви шокира! Никой не е в безопасност! Не се гаси това, що не гасне! Вижте колко пъти ни избиваха от 2001 година насам? През 2001 година нашумя белият прах Антракс известен у нас като синя пъпка.

През 2002 година Нилска треска, която освен хора поразяваше и животни и най-много смъртни случай имаше в Уганда. 2003 година се появи вирусът SARS тежкия остър респиратор синдром – SARS. Който отне животът на 774 човека между другото геномът на новият коронавирус е почти идентичен със SARS и се очакват да се държи като него.

През 2004 – 2005 година ни връхлетя птичият грип, който в между впрочем е описан е за първи път в Италия през 1878 г. като „птича чума“, а през 1955 г. става ясно, че е разновидност на грипните вируси; понастоящем е известно, че съществува по целия свят. Птичият грип доведе след себе си през 2008 година и финансовата криза. А през 2009 година се появи свинският грип.

Efekt 2

И някак си по холивудски се появи календарът на маите през 2012 година според, който трябва да свърши света и пак се презапасявахте и пак купувахте консерви, и пак страх и ужас властваше над вас. И така тъкмо се разминахме с краят на света и изведнъж Северна Корея през 2013 година обяви, че ще започне Трета Световна ядрена война.

И докато корейският народ мизерствуваше за да се строят нови ядрени хангари се появи ЕБОЛА през 2014 година и грозни сцени на умрели деца и бозайници в Африка заливаха телевизиите. Ебола е изключително заразна болест. В началния период на заразяването вирусоносителят отделя вируси с всички свои телесни секрети (пот, кръв, лимфа, слюнка, урина, семенна течност, фекалии) като след известен период вирусът се отделя и от разрушените от него клетки на епидермиса и тогава дори докосването до кожата може да причини заразяване.

Между другото боклуци от този период са внесени и в България от Нигерия има внесени не малко тонове като не е ясно в тях има ли медицински отпадъци и заразата се предава много лесно! През 2015 година други заплахи затревожиха хората – „Ислямска държава“ и заплахите от тероризъм и използването на мръсни бомби накара обществото пак да притаи дъх и да се вцепени от ужас и страх. Страх от химически оръжия в ръцете на терористите и бойно отровни вещества. През последните месеци на 2015 г. в цяла Южна Америка и Европа се заговори за вируса Зика.

Само в Бразилия заразените от този вирус вече бяха около един милион. И така през 2016 година страхът от вирусът Зика бе надвиснал над хората като кошмарът от който ще измрем. През 2017 година пък вирус Nipah – Българска Асоциация на Микробиолозите ни изплаши до смърт.

Сега се появи Коронавирусът като добавим СПИН и други заболявания като РАК и как така всяка година производителите на ваксини знаят кой вирус ще се появи и от кой щам ще бъде, че предварително са произвели ваксините? Още ли се съмнявате, че ни пръскат с болести и ракови патогени?

Как се появява коронавирусът в някой село ли? Тези маски, които се продават, така наречените медицински служат само, ако кихне лекарят да не замърси раната на операционната маса. Те не предпазват нищо и никой. Специалисти вече обясниха, че тези маски пазят от заразяване с “COVID-19”, колкото прашките пазят от забременяване!!! След като ни пръскат от небето, някой може ли да ми каже как ще се спасят управляващите с тези маски?

И така лъжещите са лъгани за тяхната безопасност. А що се касае до нас обикновеният лош материал – който каквото му е писано. Хайде чакаме следващият сценарий и ще живеем в страх и ужас и всеки път ужасът ще бъде по-голям докато поискаме да ни сложат чипове за наша по-голяма безопасност тогава системата ще властва над всеки като с едно натискане на копчето и те няма – не съществуваш. В библията е записано „който се е ветрове, ще пожъне бури“!

Те внесоха над 760 000 тона боклук от целият свят, знаеш ли какво и кой ще жъне? Няма критична маса у нас, но пък има биомаса, която сама себе си се себеотрече да бъде човек, отрече и да бъде свободна и скоро ще се отрече и да диша и пие вода, ако няма пари да си я плати.

Пръскат ни като мухи Балканите под удара на Кемтрейлс: Пръскат ни като комари, медиите мълчат

Всички ще бъдат излъгани докато управляващите ви са управлявани не от вас суверена, а от алчност и жажда за власт като на власт е глупостта!

Спите ли, уважаеми зрители?

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.