Как Борисов изпълни Юдейската заръка! Още през 17-ти век св. Козма Етолийски е предрекъл.

Как Борисов изпълни Юдейската заръка! Още през 17-ти век св. Козма Етолийски е предрекъл.


„С данък ще ви обложат даже кокошките и прозорците.“ – св. Козма Етолийски (1714-1779 г.) за бъдещето на България. Макар и убит от Евреите той самият е изпитвал изключителна любов към Христос и Божията майка, а сърцето му е пламтяло от привързаност към евангелското учение, към което юдеите проявявали нескрито презрение. Самият Той е бил намразен заради основният пастирски проблем, с който светецът се е сблъсквал в Йоанина*, а така също и в други райони, е засягал преместването на деня на общото юдейско тържище, за да бъде провеждано то в неделя. Това на практика е имало своето икономическо влияние върху гърците, но най-вече се е явявало удар по православната вяра и самосъзнанието на верните, тъй като довело до опразване на храмовете вследствие на факта, че в неделен ден всички се отдавали на купуване и разпродажба на стоки.

 

Като вземете предвид и това, че неделята е денят, в който си припомняме Христовото Възкресение, също така и почивен ден за християните, а пък освен всичко единственото място, където те са имали възможност да слушат възвишени проповеди, това е била Църквата, особено на неделните богослужения и големите празници, не е трудно да разберете откъде тази загриженост у светеца и желанието му да се бори за промяна на тази практика.

 

Така невидимата война срещу Християнството се води от векове и всеки, който е дръзнал да се противопостави е бил наказван. Съществува ли действително някаква връзка между неговата смърт и техните дела? Има известни доказателства в тази посока. Най-напред знаем, че след една от своите проповеди, докато хората се тълпели около него да целунат дланта му и да получат благословение, той редом с това им препоръчвал да се молят за него, за да се съхрани животът му от юдейските съзаклятия срещу него. В допълнение имаме негово писмо до брат му, Хрисантос, директор на училище в Наксос, и в същото това писмо той споменава, че е забелязал наличието на всеобща враждебност на юдеите спрямо собствената му личност.

Efekt 2

 

И накрая, един негов ученик, Зикос Бистрекис, който го е следвал до последните мигове от живота му и е оставил описание на неговото мъченичество, заявява, че зад неговото убийство стоят юдеите. Но още тогава, проповядвайки между Гърци и Българи той казва „С данък ще ви обложат даже кокошките и прозорците“! Дойде този ден в България. Бойко Борисов изпълнява Юдейските заповеди като той не милее за народът си, а само за джобът си.

Служи всеки му, но не и на народът си и тук е мястото на което да кажем, че вярата ни е съхранила през 500 годишното робство, но сега имаме повече данъци и такси, отколкото тогава е имало и животът днес е по-непоносим затова и Българският народ е унищожаван.

Странно е нали, че още през 17-ти век хората са знаели какво ще се случи у нас, а днес сме слепи какво се случва!

Войната срещу Православието не спира но май и от двете страни актьорите са едни?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.