Как избраха Фандъкова от ГЕРБ за президент ?

КАК е избран кандидатът на ГЕРБ !

ВАНГА Е КАЗАЛА :
“Руса жена ке помогне на страната”.
Ето как избраха Фандъкова от ГЕРБ за президент ?

Това е пророчеството на Ванга, което нееднократно е припомняно през последните години. В надпреварата за президентските избори това пророчество дава нови поводи за очаквания и тълкувания, a над 76% от хората в България са суеверни !

Толкова е и процентът на успеваемост на Ванга !
ГЕРБ заложиха на един нестандартен ход като издигат Йорданка Фандъкова ! .
Създават чувството, че нещата са предопределени !
От друга страна чистото кавалерство на Мъжете опоненти ще се въздържат да показват ГРОЗОТАТА на ГЕРБ в лицето на една мила дама !
Фандъкова говори тихо и смирено, което ще развали всеки опит за спор !
Медиите от доста време предъвкват тази тема за Ванга и нейното пророчество! Действа се подсъзнателно на аудиторията!

Хората в най-голямата си болка и скръб посягат към екзотеричното, към врачките, магиите и екстрасенсите и когато не виждат надежда, а последната надежда на обърканият, на болният, на падналият духом е тази крепост на духовното, на знаците от съдбата, хвърлят се карти, гадае се и така нататък !

Efekt 2

ГЕРБ заложиха на тази карта, защото те знаят народът на какъв хал е и му дават точно това – фалшива надежда !
От друга страна цяла София харесва Фандъкова заради доброто усвояване на Евро пари за метро, булеварди, трамваи, градинки и радва се народът!
Е имат и безработица, и бедност, и мизерия, ама си имат и Молове, имат си красив център !

Друг феномен с пророчески възможности – Слава Севрюкова, също беше казала: “Ще дойде време, когато жена ще изиграе важна роля за спасяването на България”.
На това залагат от ГЕРБ, на това, че хората са загубили надежда и вяра, а един човек без вяра може да повярва само на невидимото, на сакралното, на извънземното било то явление или пророчески думи, или заклинания !

В крайна сметка човек вижда това, в което вярва !
Сега медиите ще дъвчат темата за пророчествата на Баба Ванга и Слава Севрюкова в социалните мрежи, а там по-големият процент от активните потребите ли са жени !

И докато мъжете си пият бирата на дивана тогава ГЕРБ ще набира скорост в социалните мрежи и по махленските седенки !
Суеверните ПИАРКИ на Бойко успяха да промият мозъкът му колкото и да е малък и закостевял и това, че са го отрупали с муски и скилидки чесън вече влияе на решенията му от кардинален тип !

Дали наистина руса жена президент ще помогне на България?
В крайна сметка всичко зависи от вота на гражданите или медийната кампания за милата и хрисима Фандъкова !

Едно е сигурно ГЕРБ няма да Ви пуснат ФАНДЪК !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.