Катуница – няма да забравим, няма и да простим !

Няма да забравим няма и да простим !

Днес се проведе панихида в Катуница !
Пет години от трагедията, пет години без Ангел Петров и Павел Толев, пет години без двама от синовете на Майка България !

Да припомним:
През 2011 г. 19-годишният Ангел Петров беше прегазен от бус с цигани, близки до фамилията на провъзгласения за местен бос Кирил Рашков, известен като Цар Киро. От шока след смъртта на Ангел почина и 17-годишният Павел Толев, а това доведе до масови безредици и напрежение в Катуница.
С прискърбие изказваме нашите съболезнования на близките и приятелите на двете момчета!

Нека Господ Бог им даде мир на душите!

Ние от Blife.eu казваме, че няма да забравим, няма и да простим !
Някой задава ли си въпроса какво стана с Цар Киро? Днес на свобода е циганинът жив и здрав !
Напомняме, че няколко футболни агитки се бяха обединили с рокери и патриоти, все хора с големи сърца се стичаха към Катуница! Днес палим свещи и казваме лека им пръст и светла им памет !

Но какво стана с десетте искания, който правителство пое ангажимент да изпълни, НИЩО !
Какво стана с хората в Гърмен НИЩО, но същото стана и в Раднево ?
Циганите са свещените крави на правителството !
Българинът Радо от Раднево, момчето със знамето в протеста е в затвора, осъден набързо за непристойно поведение, а какво става с Циганите убиици, с циганите биячи, какво е тяхното поведение?

Efekt 2

НИЩО, НИЩО и НИЩО!

Нека Господ Бога даде сили на близките и приятелите на момчетата!
Нека Господ Бог ни даде сили да съхраним децата си, да съхраним народът си и територията на България, да съхраним българското и човешкото в човека !
И ако с Божията сила и бъдем единни, един ден пак ще има Велика България !

Ако ли пък не ще палим свещи на жертвите на циганският терор в България!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.