Кирил Стаменов: На Витошка всичко е спокойно !

Кирил Стаменов: На Витошка всичко е спокойно !


Вижте какво написа на стената си Кирил Стаменов!
Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

Хайде, стига, писна ми!
Много моля, всички приятели и неприятели да спрат да ме псуват и да се заканват на жена ми, майка ми, баба ми, праба ми, затова, че някакви франсета, френски граждани – полицаи се били стреляли на някаква си улица в Париж!
Не съм им бил съчуствал!
За какво, бе?
За това че, френския еврейн Соломон, прекръстил се на Сюлейман паша за сребърници изкла Стара и Нова Загора, че франсето евреин-мюсулманин, този същия французин изкла половин България, че ако не бяха нашите лъвове опълченци щеше да обърне Руско -Турската война в полза на Турция?
За какво?

За какво да съчуствам на хора които искат само на тях да им съчустват за това, че някакви се гърмяли на Шанз-Елизе?
Тези франсета съчустваха ли ни на нас когато турците и франсито Сюлейман, пардон Соломон, ни клаха в Батак, Нова и Стара Загора, те помогнаха ли на българите за освобождението ни от пет вековното ТУРСКО робство?
Тези франсета с малки изключения, знаят ли изобщо къде се намира България?
С извинение, ама повечето умни французи, австрийци и други племена, когато България беше Велика Европейска държава, знаят, че нашата, българска столица е Букурещ?!

Efekt 2

Копелета нещастни, когато ние бяхме, ние българите една от трите велики империи на този континент вие бяхте племена, неизвестни никому племена, дето сега манипулирате историята по всички медии и ни се хвалите, показвате как вашите крале и кралици са живеели в разкошни дворци и замъци, как са пикаели и акали в гърнета когато българите, са имали държава, държава с канализация и топлофикация по-добра от римската, вие ли, копелета сбъркани, дето няма в Париж вече бели хора, вие ли ще ни се сърдите за нещо?
Я, майната ви, франсета сбъркани!
Ние сме българи и изобщо не ви искаме мнението …
Ясно ли е?

Нас ни интересува България и българското, нас не интересуват разни бавноразвиващи се държави пълни с араби и негри, наричащи се французи!
Нашите съболезновани за това, че френски граждани трепят французи, ама какво ни интересува, а?
Я си гледате негрите и арабите които колонизирахте и сега са французи и не ни занимавайте с вашите утрепани и то с право каратуристи, полицаи убийци и други такива световни недоразумения!
Ние проблеми нямаме засега с такива идиоти, но ако имаме, ние сами ще си ги решим …
Майната ви!

Не ни интересуват вашите френски проблеми, интересува ни България!
Вденахте ли, негри, араби, индийци, папуазци, наричащи се французи?
Те такава държава Франция е имало, ама вече нема … Жалко. Иначе парфюмите ви стават – не са лоши … Парфюмирайте си се, ама не ни парфюмирайте и нас, гола вода сте, тъпи франсета!
Хайде пишете ми пак на лични, давайте!
Забавлявам се с такива идиоти от сърце …
Съболезнования, де … трепете се, на нас кво ни пука?
На “Витошка” всичко е спокойно!

Кирил Стаменов: На Витошка всичко е спокойно !
Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.