Когато Ангелите се превръщат в терористи

Когато Ангелите се превръщат в терористи


Когато Ангелите се превръщат в терористи .Когато и терористите са готови за терора затворени като Тора Бора като няма система на света да сломи духът на Българската жена. От хубаво те не са отишли, борбата им е за всички нас и това, че не търгуват с души не ги прави терористки, а истинските убийци са във властта.

Тези дето ни разболяват и после лекарства ни продават, а след това в болницата казват „или плати, или умри“. И аз като вас нямам пари, изходът е летален, но Борисов стана много нахален. Сега гледам тези терористи и си мисля, че скоро два милиона сепаратисти ще излязат на площада да ги псуват без пощада!

Да, ще бъдем сепаратисти, които спасяват терористи, но по-добре в борба да се мре, отколкото бавно всеки ден след ден като свещ да се топя, като фитил да гасне моята душа. Когато терористите в страната се пожертват за терор като това е вик не за помощ, а за сбор. Време е да изхвърлим боклука от властта да спрем този геноцид в тази страна! Те не са сестри, а ангели когато те спасяват, те не са терористи, а храбри войни, когато ни представят. Време е да ги спасим, ако си близо върви и ти, спри се и протегни ръка, извикай с пълно гърло „и аз ли съм терорист, че искам да живея, и аз ли съм враг когато роптая и за другите милея“?

Efekt 2

Когато медицинските сестри бдят над нас в клиниката или болничната стая са ангели нали, а сега терористи са били. Време е едни жени да ни поведат след като не останаха много мъже в страната, че кой тук да води борбата? Истинските терористи са окупирали властта, а не са тези жени. Истинските врагове са тези от тази система, която прокуди ни децата, разби ни съдбите и разтрепера ни сърцата, а ние ще седим ли безучастни когато ангелите дето животи спасяват са като в участък?

Не знам дали има или няма друга такава държава, но този народ не може така да продължава. Когато терористите спасяват животи и израждат деца, помнете господа управляващи когато се разболеете не се знае на каква сестра ще попаднете, а в болницата често се разхожда една с коса!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.