Когато бъдещето стъпва на миналото!


Когато бъдещето стъпва на миналото това се нарича живот, но когато бъдещето разрушава историческото минало!
Подменя се историята, заменят се факти, манипулират се исторически събития, обезличават се личности, всичко се фалшифицира и кому е нужно това?
Защо трябва да се обезличат имената на всички за да изпъкне само едно на Бойко Борисов?

София се хвали с новото си обновление, но как се погазва археологията, какво става с историята в учебниците за децата ни, а какво стана – миналото ни?
То е забранено както и бъдещето ни! Никога Българският народ не бил по-нещастен!

Когато сме били с траките сме били щастливи и свободни и не сме позволили на никой да ни пороби! Когато Рим ни е завладял не сме били роби, не е имало Демокрация, но е имало култура!

Efekt 2

Когато сме били под Византийско и книжовност, и науки са дошли по нашите земи !
Прабългарите тук държава са съградили от преди 1300 години, а днес модерното бъдеще дори паметника 1300 години България разруши!
По времето на Османското владичество дето си го знаем турското робство ! Пак роби не сме били – един тежък данък дето е кръвният на четири години веднъж е бил.

А сега всеки ден е за някой кръвен данък дето се казва, всеки ден и страната ни младите напускат и няма да се върнат вече и как да се върнат като едвам са успели да избягат?
Днес сме роби, днес както никога не сме били ни по турско, ни по царско, никога не е бил така нещастен българинът!

И така за да има силен градеж трябва силни основи, а те всичко разрушават и там за да имаме бъдеще трябва да си спомним славната история, тази, която вече я няма, нямаме и бъдеще, нямаме и мечти!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.