Когато на Борисов му дойде края, ще дойде Мая!

Когато на Борисов му дойде края, ще дойде Мая!

Когато на Борисов му дойде края, ще дойде Мая! Кой ходеше като омбудсман да чисти там където Борисов е бил оср*н? И сега е така, виждаме Мая тук да се бори, а не по света на екскурзии да ходи.

Екипът и силен, нравът суров, кръвта и кипи щом види таз несправедливост жестока като сега ще ви каже, че ще ви вдигнат и тока. Тук не става дума за музикално оформление нито за придворно поведение, тук става дума за геноцид и изтребление. Там на улицата ще видими Мая, а Борисов защо е с охрана?

 

Жесток е злодея! Едно е народът си ти да грабиш, а друго е да го мразиш и тук място за никой не остана нито за бедни, нито за богати.

Efekt 2

Трудно е за стари и невъзможно за млади. Бизнесът фалира, а Борисов не капитулира! Вдигат и цената на водата, идва криза, а животните заклаха. Що за народ сме, що за нация и каква е тази безличност и апатия, каква е тази еманация на останките на древна нация? Вярно Мая не е светица, но тя е искрица и надежда, която народът повежда.

Тя е проблясък на фар в бурно море, но и тя гореща като жарава от която може да бумне пожар и от това го е страх Борисов и хунтата узурпирали властта, защото днес се изправя тя, утре са двама, а после хиляди ще покажат на властта, че властта произтича от народа и тук се слуша нашата воля. Затова ви казвам когато скоро на Борисов му дойде края ще дойде не друг, а Мая!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.