Кое е най-ценното, което откраднаха Борисов и Цветанов?

Кое е най-ценното, което откраднаха Борисов и Цветанов?


Кое е най-ценното, което откраднаха Борисов и Цветанов от всички нас? Истината ще Ви накара да се замислите дълбоко!
Какво печелят политиците когато ви лъжат като печелят вашето доверие и вие гласувате за тях, но когато отминат изборите отминават с тях и предизборните обещания!
Остава само разочарованието!
Отдавна е ясно на всички, че всеки иска власт заради парите!

Дават се пари за власт и властта и парите са двете страни на една монета! Крадат от пътища и здраве, краде се от храна и вода, краде се от всичко, но най-страшното, което губим е доверието както казваме в България: ”Този, който веднъж се опарил от вряло прясно мляко и киселото после духал“!

Та и ние така всички сме били лъгани от политическото статукво и сега не искаме да гласуваме за никого, защото както е казал Алеко Константинов: „И едните, и другите са маскари!” МАСКАРИ – коренът е маска, нещо прикрито, нещо лъжовно, нещо скрито зад маска !

Efekt 2

Прав е Алеко, но и ние сме прави, че Борисов и Цветанов и другите не крадат само пари, а те крадат доверието, а това руши обществото !

Свидетели сме на една мутренско мутирала Демокрация, в която правото е юридическо понятие, а свободата не съществува като такова понятие!

Богатия трепери да не бъде ограбен всеки миг, а бедният дали ще има на трапезата си хляб всеки ден !
Страхът сковава обществото, оцеляването е модел на поведение, а политическата мафия ни обяснява, че жизненият стандарт на Българина се повишава !
Джобът му обаче друго казва !

Доверието е в основата на всяка клетка било тя градивната като семейна или в обществен статус на някой институция !
Не вярват хората на Министерствата, не вярват хората и на Президентът, не вярват вече те на омбудсманът, не вярват и на себе си дори като до такава степен лъгани сме, че не вярваме на никого и нищо особено на политик!

А вярата е в основата на всичко – да повярваш в една идея, да повярваш в религията, ако щеш, да вярваш там е силата !
Дяволът навлиза в човешките умове през съмненията, а там се просмукват и доверията, там точно там сме поразени !

Загубили вярата, губим човешкото в човека, губим себе си и нацията си малко по-малко, губим децата си като те отиват в чужбина и губим България! Ето какво ни откраднаха Борисов и Цветанов -вярата, надеждата, откраднаха ни мечтите !

Моделират се обществените нагласи, променя се миналото и се изтрива родовата памет като само те какво направили, само те какво построили, а какво са разрушили, какво са унищожили това е фалшива новина !

Загубили сме всичко и морал, чувство за принадлежност на един велик народ, на една нация оставихме се да ни манипулират бандити и мутри, оставихме в ръцете на шайка безродници, които не само пари крадяха, а откраднаха човешкото в човека!
Тук е най-големият печал!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.