Козметичка обезобрази момиче

Козметичка обезобрази кандидатка за

Козметичка от столичен квартал за малко да погуби млада девойка след неуспешна интервенция за уголемяване на устните с витамин E. Жената не била само козметичка, а също така маникюристка и фризьор.

Красивата Александра Михайловска е имала късмет, че е потърсила почти веднага лекарска помощ, но въпреки щастливия край на историята младото момиче иска да съди жената. Докторите силно съветват младите дами да запомнят, че витамин Е е изключително полезен за външна употреба, но не и да се инжектира в меките тъкани.

Освен това, това вещество е от групата на мастните витамини, като то дори е забранено САЩ, поради факта, че подобри процедури могат да завършат и с фатален край, а не само с обезобразяване на лицето.

Efekt 2

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.