Кой е по-голям от хляба у нас?

Кой е по-голям от хляба у нас?


Вижте кой е по-голям от хляба у нас? Ужасът, който споходи всички хора по села и градове. Знаете как стават нещата у нас – един споделил с друг своето възмущение, той с други и така ние с вас. Истината е, че един човек, който работи във фирма за снабдяване със стоки по селата споделил, че е възмутен от човешката простотия . Как може, казва той, аз работя във фирма за разнос и в един селски магазин да вземат талончета за търкане за 2000 лева и хранителни продукти за 200 лева?

Попитал магазинерката и тя му казала „ами бабите си купуват за 8 лева талони и за два лева храна и не само бабите“. Това е в малките населени места където безработицата е 75% – 85% и какво им остава на хората – да си дадат пенсиите за талончета. Е вярно няма такава държава, сега простотията продължава и фирмата, която организира лотарията не работи, а хората продължават за десетки милиони да купуват талончета за търкане. На места обявиха че печалби не се изплащат, но хората като коне с капаци продължават да купуват и да търкат талончета.

Ето кой е по-голям от хляба – хазартът и някой ще кажат, но не ние ще кажем, че Бойко е по-голям от хляба, защото лиши хората от насъщният им като не им даде шанс за оцеляване, а само лотарията създаде фалшива надежда, че може някой да промени съдбата си и я променят като всеки ден изтъркват и малкото акъл останал в главите им, но така Борисов не им даде шанс. Време е за нова алтернатива на управление в страната ни. Или на такъв народ, такъв диктатор?

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.