Кой продава България?

Кой продава България?

Унищожението на България последна фаза!

Меркел: „Бежанците ще донесат милиарди на България“
Водеща българска медия успя да вземе интервю от германския канцлер Ангела Меркел. Публикуваме го без съкращения, тъй като дава много отговори за бъдещето, както на нашата страна така и на Европа:
Г-жо Меркел, със вашето изказване, че българският премиер е изразил сам желание за изграждането на разпределителен център за бежанци на българска територия, вие предизвикахте правителствена криза и множество предизборни проблеми за управляващата в момента партия. Дори някой наши анализатори смятат, че умишлено сте направили това за да отворите път на други политически сили към властта. Каква е всъщност причината да съобщите това и то с нескрита усмивка?
– Аз в действителност не очаквах думите ми да получат толкова негативен отзвук в България, даже напротив, бях убедена, че българското общество е успяло да израстне до нивото на европейските ценности и е осъзнало важността на приемането и интегрирането на тези хора в общноста на еврпоейските граждани. Затова и се усмихвах, докато споделях с журналистите изключително адекватната и прогресивна позиция на вашият премиер. Но май се оказа, че той е единственият трезво мислещ гражданин на България. Моите думи трябваше да увеличат подкрепата за неговото управление, а не да я намалят, ако знаех, колко упадъчно и изостанало е българското общество, нямаше да си позволя подобно изявление. Аз наистина мислех, че всички българи са като премиера Борисов, като се има предвид каква огромна подкрепа получава той на поредица избори.
– Бихте ли уточнили, какво точно визирате под упадъчно и изостанало общество?
– Ами, вие не можете да оцените положителните страни на реализирането изграждането на подобен приемене и разпределителен център на ваша територия. Не случайно, другите страни където ще бъдат изградени подобни центрове са Италия и Гърция – страни със сериозни финансови проблеми, дори ние, както виждате приемаме на своя територия изключително голям брой бежанци от Близкия изток и Африка. И знаете ли защо го правим? – Защото тези хора носят пари, защото притежват умения и защото са изпаднали в нужда, която предполага, че ще ги принуди да продават труда си на по-ниска цена и така да увеличат печалбите на нашите икономики. Бежанците са божия благодат за ЕС и ще укрепят нашата финансово-икономическа стабилност.
Понеже виждам, че премигвате неразбиращо, ще се опитам по-подробно да ви обясня, какво точно казвам:
Първо, тези хора идват от страни, които до скоро бяха в цветущо състояние и със сравнително развити икономики, тоест техните граждани не са някакви аборигени, а хора живели и изграждали едно развито общество. Това са хора, които са имали своя собственост и визия за бъдещето си. Разбира се, тяхното управление не беше достатъчно демократично и ние бяхме принудени в името на правата на човека и Общоевропейските ценности да разрушим тези привидно спокойни държави, така че те да могат да изградят върху руините на диктатурите, едни съвършено демократични държави. Това обаче не се случи и те тръгнаха да бягат към Европа, явно сме надценили тяхното желание и способности да изградят сами демократично общество. Но както и да е.
Второ, тези хора идват в Европа, това не е нещастие и нашествие, както апокалиптично го описват изостаналите умове, а шанс за нас. Защото тези хора идват с парите си и със знанията си. Те са така необходимата свежа кръв, която ще позволи на нашите граждани да не работят, а да живеят на социални помощи. Както казвам, тези хора при бягството си са обърнали цялата си собствиност в пари, вие сами виждате, че те нямат нужда от финансова помощ при пристигането си в Европа, а само от логистична и именно такава помощ ще им предоставят тези центрове за които говорим. Когато пристигнат в Европа, те започват да харчат тези пари и да потребяват, така се изливат огромни финансови средства в нашите държави, тоест те носят богаството от своите държави и го влагат в нашите икономики. Мисля, че това ви е ясно. Тези пари разбира се не са безкрайно много и тогва идва ред на следващото положително явление, което ще настъпи с тяхното приемане.
Трето, в следствие на свършването на техните пари, те ще бъдат принудени да работят и то, убедена съм, на по ниска цена от тази която получават коренните жители на Европа. Тоест те ще повишат конкуренцията на трудовия пазар, ще увеличат печалбите на нашите компании и ще повишат конкурентоспособноста на нашите стоки, като намалят тяхната себестойност. В един момент, благодарение на тяхната евтина работна сила ние ще поставим Китай на колене.
И четвърто, тяхните обичаи, предполагат да имат много деца, което ще реши демографския срив в Европа и ще позволи на коренните европейски жители, отстъпвайки своите работни места да живеят на социални помощи и да се отдадат на творчество в различни сфери на науката и културата.
Мисля, че вече на всички е ясно, откъде ще дойдат милиардите печалби за ЕС и в частност за страните където отседнат най-много бежанци, сред които за ваше щастие е и България.
– Всичко това действително звучи много примамливо, логично и обещаващо, но не е ли леко утопично? Вие никъде в изложението си не обърнахте внимание, на различната култура, морал, ценности, обичаи и религия, които те носят със себе си и които, има признаци, че искат да наложат в приелите ги държави.
– Защото това което казвате, не е важно, това са незначителни подоробности от пейзажа, ако мога така да се изразя. Кое е различното между нас и тях, аз не го виждам. Тези хора, както казах, идват от бивши функциониращи държави, те бягат от хаоса и от липсата на държавност там. Значи, те уважават инструмента наречен държавна власт и искат да живеят в държави със стабилно управление. Разбирате ли, те искат да бъдат управлявани, а ние искаме да управляваме. Те се нуждаят от нас и ние от тях. Сред тях няма анархисти и разни псевдо-революционни елементи. Каква по-голяма ценност от това можете да търсите – те ценят държавата и нуждата от управници.
Освен това, те ценят парите. Те идват при нас , защото смятат, че ще могат да изкарват повече пари. Ние също ценим парите и също мислим, че те ще ни помогнат да увеличим нашето богатство. Тук също няма разлика, между нас и тях.
Тези хора, ценят и нашите стоки, те искат да потребяват, те са едни нереализирали се консуматори. Те искат да имат, нашите коли, нашите телефони, нашите къщи, въобще всичките постижения на съвременната технология. Къде тук е разликата между нас и тях?
Аз знам, че вие говорите за тяхната религия, затхните традиции и обичаи, но те наистина не са саществена част от картината. И доказателството е същото което казах по-горе. До скоро те са живели във функциониращи държави, тоест техните обичаи и религия не са в противовес с изграждането на държавност. Какво значение има дали влизат в църква или в джамия, дали жените им ходят с открити лица или забулени отгоре до долу – за икономиката и държавността това е без значение. Дори да променят етническия облик на нашите държави – това страшно ли е? – не е. Не е, защото държавите остават, ние оставаме – управляващите, дори да се наложи да сменим собствените си обичаи и религия за да ги интегрираме и да останем на власт. Разберете, тези хора са свикнали да бъдат управлявани и търсят кой да ги управлява, нима ще позволим заради някакви отживели тясно-етнически разбирания да ги отблъснем? Би било пълна глупост. А ние не сме глупаци.
– Но все пак, има доста хора които държат на собствените си традиции и обичаи и не изразяват вашата готовност в името на някакви икономически облаги да се разделят с тях, с тях как ще се справите?
– Ето затова казвам, че вашето общество е упадъчно и изостанало. Вие не сте готови да приемете глобалния свят. Вие все още не сте разбрали, че държавите отдавна са престанали да бъдат структурирани по етнически принцип, а че днес се структурират по чисто икономически принцип – въз основа на вижданията, целите и стремежите на тези, които управляват и притежават националните богатства. Всяка държава има своята прослойка от граждани които притежават нейните богатства и именно те я формират като такава, защото именно те са тези които я управляват, ако можете покажете ми поне едно изключение от това правило. Това са най-прогресивните хора в държавата, чиято висша ценност са парите. Затова те не би трябвало да се страхуват от бежанците, а да ги приветстват.
Останалите, са просто една маргинална част от обществото, която желае да бъде управлявана, която трябва да бъде управлявана, а тези от тях които държат на някакви си отвлечени неща, като традиции и обичаи, те са най-маргиналната и некадърна част от обществото. Това са хора които не владеят чужди езици, не могат да боравят със съвременните технологии и въобще останки от каменната ера. Те са неконкурентоспособни на пазара на труда и се страхуват, че ще изчезнат. И то с право се страхуват, защото ще изчезнат. Всеки които не цени парите, и не полага усилия да придобива необходимите знания, които ще му помагат да изкарва пари е обречен на изчезване. Именно тези хора са избрали за своя религия национализма и традиционализма, те се наричат по-между си патриоти , а всъщност са едни некадърници. Това е голата истина.
Източници : neverojatno.wordpress.com и burgas-podlupa.com

Ние от Blife.eu не искаме да коментираме това интервю!
Защото ще кажем много неща за който може и да съжаляваме !
Просто ще оставим на вас да разберат кой е най трезвомислещ в България и как ще поставим китайската промишленост на колене!Както и какво са традициите и обичайте за една страна и какво характеризира една нация от друга как се изкореняват родилните белези на Българинът!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.