Кой са най големите турооператори у нас

Кой са най големите турооператори у нас


Най-големите туроператори на практика се оказват политическите партии !
На първо място си остават ДПС и те са с най-трайни връзки в изборният туризъм, след тях си остават БСП – веднъж в годината автобусите за Бузлуджа !

След тях на последно място официално са ГЕРБ, но ако се брой трафикът на мигранти те изпреварват БСП !
На следващите избори ДПС от сега Ви казваме ще направят най-добрите си резултати за последните 28 години !

Туроператорската дейност, която те въртят не е само от и за Турция, но и от цяла Европа и по-специално Дания, Белгия и Холандия !
Освен, че там има огромни общности от цигани и говорещи другият майчин език тези гласоподаватели са забелязани групово и организирано на места с целите си семейства да почиват на Българското черноморие!

Efekt 2

КОЙ плаща това ли, ами партията на КОЙ естествено !
Тънкият момент е „елате в България и вижте колко е зле и после сравнете стандарта ви на живот там, ако не гласувате за нас ще се наложи да ви върнем пак тук в мизерията“!

И така се очаква огромен брой да гласуват за тях !
Купуването и продаването на гласове придобива и много елегантни форми, а психологическият момент и заигравката със страховете на хората е най-добрият модел за манипулация и държане в покорство !

И така схемата на Турските и сънародници да си дойдат в България за байрама също е същата, но там процесът за изнудване е двупосочен – ако не слушате в Турция ще смажем вашите роднини тук в България и обратното, ако не гласувате за ДПС у нас какво ще се случи на вашите роднини там в Турция!

И така ДПС и ГЕРБ се разбраха на следващите избори ДПС да извади целият си ресурс като добавим и мюсюлманизираните цигани, опс пардом – роми ДПС ще Ви изуми, че е готова да влезе в управлението на България !

От ДПС ясно заявиха, че политическите програми на ДПС и ГЕРБ се препокриват на 90%, което означава, че са готови да създадат правителство с двете партии !
Раздаването на пари от ГЕРБ на общините на ДПС е второ доказателство за това !

Трето доказателство е, че Цветан Цветанов винаги започва предизборната си кампания от региони със смесено население и обикаля ходжите и джамиите !
Сега обаче ГЕРБ не пипат техните вилаети !

Напротив, обикалят само църкви и храмове и вербуват колкото се може повече православни християни да гласуват за мюсюлманската завера без да подозират това !
Ние нямаме за цел да противопоставяме хората на верска и религиозна основа, но досега тези политически партии правиха точно това и така държаха електоратът си в мрежите на зависимостта !

Иначе някак си изведнъж изчезна за 4-ри часа базата данни на служба ГРАО, а на някой идва ли му на ум, че именно в нея се съхранява информацията колко мигранти са получили статут на Български граждани и колко са тези, които са безследно изчезнали и колко са умрелите?

4-ри часа са достатъчно голямо време да се манипулират няколко цифри, които в последствие да се появят в избирателните списъци и протоколи, а за протоколите всички знаме как се попълват от ГЕРБ !

И така традиционно гласуващите от ДПС около 230 000 избиратели ГЕРБ ще ги наваксат с фалшиви протоколи най-вероятно !
И все пак масово шалвари и забрадки бяха на плажа !

Майките и бащите от етнически произход, които построиха тази държава днес от ГЕРБ и ДПС ги държат на 200 лева пенсии, а тези, които до вчера бяха на държавната хранилка и не плащаха ток и вода както и данъци днес са пак облагодетелствани ! Е нека Българите да си плащат !

Сега да попитаме всички традиционно гласуващи за ГЕРБ знаете ли означават думите РАЯ ПОКОРНА?

В крайна сметка не става дума за религиозно и етническо разделение, нали, всички сме граждани на България, а когато става дума за България трябва отговорно да постъпваме?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.