КОЙ уши Мангала Кой му сложи знака ?

blife


Всички знаем кой фирми изпълняват обществени поръчки !
Достъп до Европроекти и общественни поръчки имат само фирми и лица близи до ГЕРБ – много близо !
Тяхната близост се крепи на рушветът, корупция и вярност към ПП ГЕРБ скрепява се и с по мръстни работи но те не са обект на коментар в момента !
Един от най главните принципи на Мафиотите е да не пускат аванта та и ГЕРБАВИЯТ ШЕФ не пуска аванти !
Да сте чули да е пожалил някой та той собственоръчно ощави всички мафиоти който го създадоха и платиха кариерата му !
Дето се казва на жаргон за това вече няма живи да кажат !
Освен малко колари по затворите !
Има и други принципи н който почива бандата на Винету и четиридесете разбойника ! наприме всеки който изкарва пари и не се отчита в партините каси по места се счита за враг !
На времето партините врагове са ги растрелвали да не се мъчат !
Днес Гербавите не само ги измъчват до последната капка кръв ами ги щавят и до девето коляно съсипват животът им на всичките им приятели за да нямат ятаци да им помагат одират кожите на целият им род за да няма кой да ги подкрепи абе всеки трябва да бъде прекършен това е !
Всеки лев който влиза в друг а не техният джоб се брой за кръвна убида и се наказва с цялата строгост на Мафията !
В бизнес кръговете има лоша поличба ако Бойко те потупа по рамото означава само едно до месец чакай ГДБОП!
Грабежа на Мангала има друг аспект идват избори и всички Цигански барони и местни феодали по Гета трябва да се стегнат !
Та ареста на един мангал било стъклар или ДДСАР има цел да му се прибере де що е забравил умишленно да даде на ПП касиера !
Този акт на доброзорно дарение трябва и да е като предупреждение за другите такива с такива строителни фирми !
Мислите че са мако такива ли ха как мислите се правята тези огромни текущи колочествени оценки на най скъпите магистрали и тунели в светът !
Именно чрез такава схема навързани фирми за да се направи документаленият поток за да могат да се усвоят (ОТКРАДНАТ ) Евро парите!
От времета на ареста на Цар Киро ГЕРБАВИТЕ не са затягали редиците на МангоРомите !
Идват избори дами и господа и този арест идва като подканящ СМС за всички Цигански босове нещо като СМС ако не си платите вашият телефон ще бъде временно ограничен като на Стакларя!
Всички парични преводи се следят стрикно от органите отдел маркетингово разузнаване на хунтата !
Всички телефони се подслушват с цел подобряване на услугата на тяхното качество и как така Министерството на Всякаквите Работи е Истървало тези работи ???
Много се съмнявам !
Та вие си го избрахте сега ще си го търпите и ще се чудите къде да си криете парите !
Успокойте няма къде частните трезори ги разбиват банките фалират виждате златото го конфискуват !
В задачата се пита ние или той ?
Отговорът е даден преди много, много години още преди синовете на голямата мечка да се качът на небето !
Отговорът е даден по времето на хан Кубратспоред легендата :

„Легендата за хан Кубрат и синовете му!
Разказват, че на смъртният си одър Кубрат повикал синовете си, за да им каже нещо важно. Потомците на великият владетел се наредили около баща си и зачакали да чуят последния му съвет. Старият княз им показал сноп стрели и призовал своите наследници да ги счупят. Колкото и усърдно да се опитвали да изпълнят заръката на никого от синовете това не се отдало. Тогава Кубрат развързал снопа и започнал за чупи стрелите една по една. После вдигнал поглед към младите български благородници и им казал – Докато сте заедно и се поддържате ще сте като този сноп стрели, никой няма да може да ви победи. Разделите ли се, ставате слаби и ще бъдете покорени лесно от всеки враг, знайте, че силата се крепи на единството!…”
Та е врем за едно последно обединение и като дъжд от стрели да се исипем над главите на това правителство или да замълчим и да чакаме своят ред да ни прочетат правата !

Автор: АК-47
Послепис: Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.