Кой ще изхвърли боклука от властта?


Кой ще изхвърли боклука от властта?

Има ли кой да изхвърли боклука от властта кажете?

„Разделяй и владей“ стадото е схемата от векове от която никой не е успял да избяга !
Дребни страсти и елементарни биологични единици, това сме ние глупави овце!

Efekt 2

Над 285 политически парти и над 40 000 НПО-та и граждански сдружения ни разделиха на съставните части!
Мафията дебне и издебва, системата следи, а държавата на разделението се крепи! „Съединението прави силата“ е клише, не мото в страната на бедността и завистта !

Кой ще изхвърли боклука ми кажете?

Има ли кой да го направи?
А си вдигнал глава и те чакат чудеса теб, семейството, бизнесът ти, съседи и роднини като всички ще бъдат озлобени срещу теб и твоята мечта – да живееш в свободна и правова страна !

Кой ще се изправи ми кажете и кой ще ни поведе да застанем до него и се изправим на барикадата на властта и да се осмелим да изковем бъдещето на нашите деца?

Кой ще изхвърли боклука, ако не ние, кой ще ни свърши мръсната работа, кажете?
Време да застанем един до друг и да кажем „Стига толкова, стига мафия и грабеж, стига мизерия и геноцид в нашата страна“!

Време е да имаме днес, да имаме утре за децата ни в тази прокоба прокълнати от разни измислени олигарси и мафиоти окопали се във властта, узурпиралия не с народна воля, а с измама, време е да им каже „стига толкова, така не става“!

Време е за радикална Демокрация и без това по-добре е да умрем на барикадата с паве в ръката, отколкото като овца на заколение курбан да стана на другите за назидание! Време е за национално опълчение и спасение!
„Око за око, зъб за зъб“ е казано не на езика на омразата, а на езика на справедливостта !
Кой ще изхвърли боклука ли, ами ние, няма кой!
Стига сме чакали неволята или някой да дойде да ни освободи от тази тирания!
Време е да се обединим и тия, и уния, и всички рамо до рамо да изхвърлим боклука от властта, време е!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.