Кой ще ни пази от тези дето ни пазят ?


Кой ще ни пази от тези дето ни пазят ?

Евала Цветанов, евала Бойко! Мама ви страхлива да …

Живеем в полицейска държава!
Вижте видеото, което доказва това!

Efekt 2

Да се смеем ли, да плачем ли не знаем, но всяка гражданска самоинициатива за протест ще бъде смазвана от Диктатора Бойко Борисов !

Силата на полицията е правопропорционална на безсилието на държавните управници!

На 25.11.2018 година граждани се вдигат на протест в Берковица и се събират на прохода на Петрохан!

Не става ясно обаче кой протестира – полицията или гражданите, защото на 30 граждани се пада над 50 полицая!

Така, ако ще я караме, господа будни българи, до никъде няма да стигнем! Това е брутална полицейщина и сплашване на народа като то само зад клавиатурите не става, но и сами виждате колко ги е страх Бойко и Цветанов и как се смазва чисто психологически и най-малката искра се гаси от пожарникарят ни страхлив !

Това ли се нарича Демокрация, това ли е свободата на словото и къде са журналистите и медиите за да покажат колко са страхливи и безсилни Бойко и Цветанов, че да пращат толкова полиция, явно страхът е голям !

Гледам видеото и си викам „евала Цветанов, евала Бойко!
Мама Ви страхлива да …“!
Боже, прости ми!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.