Комодорът в бургаският залив

Комодорът в бургаският залив

Комодорът в бургаският залив!
Законът на комодора или когато под униформата се крие мафията е така! Много случайности на едно място правят кървави събития ! Елизабет I е родена на 7 септември 1533 г., починала на 24 март 1603 г..

Тя е кралица на Англия и известна с това, че във войната и с Испания, в която 80% от битките и са били водени по вода на нейна страна са воювали пиратите !

Бойко Борисов също ще влезе в историята ни като комодорът на мафията с купена титла на генерал от мафията и платена длъжност като главен комисар на република България пътят му към властта започва да се разчиства от пиратите образно казано на това време ! Комодорът на нейно превъзходителство Ангела Меркел днес пак коли и беси. Виждаме акцията срещу Митьо Очите и Бенчо Бенчев! Когато бе откраднат джипът с техниката и документите на турските тайни служби тогава Митьо Очите плати откупът и върна честа на Турските служби, тогава той спаси от срам и министърът на вътрешните работи Бъчварова !Митьо очите И Бъчварова

Efekt 2

Да си припомним случаят с тайните агенти на Турските МИТ! Скандал с турски шпиони прикриват управляващите, от службите за сигурност. Става дума за откраднат луксозен джип AUDI Q7 с регистрационен номер TR 16 ACH 92 от СПА хотел в Драгалевци. Случаят е предаден на СДВР и с него се заема лично шефът Младен Маринов.Митьо очите И Бъчварова

Според източници, ченгетата веднага влезли във връзка с контингента, специализиран в автокражби. В същото време политици почват да звънят в МВР, за да се интересуват от развитието на случая и да настояват за мащабно издирване на джипа. Според някои от източниците ни, същите политици потърсили за съдействие известния представител на ъндърграунда Митьо Очите.Митьо очите И Бъчварова

И така на практика Митьо Очите е героят спасил честа на България няма разузнаване, няма МВР, няма ДАНС, а има Митьо!
След престрелките и след като става ясно, че се опитват да му вземат бизнеса Митьо Очите е направил коментар след като се върнал от онзи свят: „Ако взема да разкажа всичко дето знам за Бойко‘! И ето продължението!

Що се касае за Бенчо Бенчев той не крие общият си бизнес с Очите в охранителната фирма Аркус както и че е помагал с превоз и транспортирането за лечение на Митьо Очите ! Както и не е криел, че вече не е близък до БСП ! Още преди две години пред наш доверен източник той казва „БСП се промениха, вече не са същите“!

Всички знаят, че това, че е избран от листите на БСП  от гражданската квота нищо не значи, а друг негов коментар е, че той няма нужда от БСП,а те имат нужда от него, което на практика доказва, че той отдавна е скъсал с БСП! Днес виждаме обаче нещо друго – БСП официално излизат със становище, че свалят доверието от него !
Много смешно е, защото той от две години го е свалил от тях!
Фокусът е, че държавата ни се управлява от престъпници в съзаклятие с такива и ако днес делото ще се гледа при закрити врати то е не защото щели да се говорят интимни неща от животът на подсъдимите, а че могат да разкажат интимни неща за правителството и министри и председатели !

Бойко Борисов е продукт на мафията, който олицетворява тази държава, но и онази паралелната за която говори Корнелия Нинова !
Защо не сравните данъчните декларации на Бенчо Бенчев и Бойко Борисов ?
Защо едните плащат данъци и си декларират милионите а за другите се говори, че имат милиарди, а не плащат и един лев данък?
Истината е, че от доста време в Бургаският залив акостира най-кръвожадният пират на всички времена !

Колко бизнесмена се преселиха на онзи свят, колко акции и стрелби и кланета и все в Бургаско, а?
Нещо се случва в Странджа като започнеш от поголовното изсичане на гори и клането на животни до масовото обезлюдяване там и се стигне до огромният туристически бизнес и неговото подчиняване та до гангстерските престрелки и войната в мафията там !

Всичко това няма как да се случи без Комодорът на мафията да не знае и да не е дал своето съгласие !
Прокрадна се дори слух, че става дума за желание на Еврейски бизнесмен да изкупи огромни терени земя там !
Може и да има нещо все пак Митьо Очите имаше желание да се оперира в Израел и да не забравяме, че две години и еврейска фондация организира училище за планински водачи именно само и единствено за Странджа планина !
Съвпадения много, но може и да е случайно както и че точно в този ден Бойко Борисов е бил на границата ни с Турция и откривал именно точно това КПП на което са предадени арестуваните !

Много случайности се навързват както и че Бойко Борисов е от СИК, а Митьо Очите е последният жив наследник от ВИС 2!
Случайности, нали?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.