Комунизма си отиде, но не и комунистите!

Комунизма си отиде, но не и комунистите!

Комунизма си отиде, за да дойде нацизма.

Владимир Путин заяви, че в Европа управляват наследниците на нацистите.

И как да е по света след като тези дето най-много са крали имат тайни авоари, с които си купуват постовете във властта и после пак, и после пак и все така, и все така.

Efekt 2

Днес картата на Европейският съюз наподобява това, което е искал самият Хитлер като отношението е такова, че все едно сме поробени и решенията ни за съдбата се взимат там някъде от Брюксел, но съдбите ни зависят от Берлин. Бойко Борисов, бивш слуга на Комунисти, а днес послушен наместник на нацисти в лоялност се кълне на САЩ и спира всякакви проекти на Русия и всякакви проекти на България както и продава всякакви летища и заводи на Турция, абе всичко прави каквото му кажат! И така Комунизма си отиде, но не и наследниците на комунистите у нас.

Изучили децата си в чужбина и възпитани в десни мурафети. Днес когато патриотизма си отиде разбираме, че интересът клати фесът. Така е било и така и ще бъде в свят където парите са над всеки идеал и винаги ще ви сложат някой кавал и на деветата дупка да свири дори, а България е в робия, нали?

Дали Хитлер или комунистите лагери строят и има ли значение кои стадото стрижат? Бойко Методиев Борисов на Американският посланик заявява, че ние Българите не сме свикнали да вземаме решение – трябва някой да ни ги дава, нали?

А Тодор Живков казва, че „ако нямаш пари как ще управляваш – може да управлява само този който има пари“!
Та дали комунисти или нацисти парите управляват парите!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.