Костадин Костадинов! Между Дявола и Бога

Костадин Костадинов! Между Дявола и Бога


Разпнат ли е Костадин или всекиму ще се въздаде според делата? Тук става дума за Възраждане и личностно надграждане. Когато критикуваш трябва да си чист по душа, чист по думи и дела, защото както казва Ванга „всеки рано или късно плаща“ затова внимавайте какво искате, защото дали ще можете да платите цената? И така всеки човек има история за разказване и всяка история си има своите гледни точки.

Костадин се зарече да води дела и всеки, който е дръзнал да уронва престижът му и да го клевети да си плати в ефирът на телевизия Евроком. Всеки има история за разказване и нека се върнем в началото – как е създадена ПП Възраждане? Как идеята и името бяха откраднати и как той с една група лица вписаха името и откраднаха идеята на едни други лица, така се ражда с порочно зачатие…

След това нашият герой бе мощно подкрепен от един кръг хора със сериозно влияние в социалните мрежи, сайтове и блогове естествено с обещания да се делят облагите, но уви и тук лидерът на младата партия излъга и недостойно постъпи и спечели още врагове.

Efekt 2

Ние свободните медии го подкрепяхме, защото той четеше нашите послания и в един момент започна да ни цитира и всичко, което сме писали да го чуваме от устата му синтезирано с неговата реч така започна да се гради облик на народен човек, на човек достоен да бъде лидер до момента, в който свободно пишещите и изказващи наистина мнението на народа не започнаха да се чувстват ограбени от него и хората около него, които обливат социалните мрежи.

Личностно надграждане!

Докато се молехме някой да ги отрази в следващият момент Костадин прави коментар пред колега журналист И ТЕЗИ ЛИ МЕ ЦИТИРАХА? Да, тези от които крадеш мъдрите си послания, да тези същите за които до вчера си се молил да те споменат, а днес надменно си въздигнал духът си над тях, но пак тези същите, които не спираш да крадеш като послания – пак недостойна постъпка с надменност. Медиите знаят, че всеки минава през тях в своят житейски път или нагоре, или надолу в кариерата си.

Няма да коментираме слуховете за неговата работа като директор на Музея в Добрич и колко пари за санитарни торби е похарчил музеят, това е работа на прокуратурата, няма да коментираме кой Масон и какви интереси стоят зад него, няма да говорим и за какви печатни издания и какви хонорари има скрити от нашите данъчни служби на които се крият следите в Украйна в диаспората на бесарабските българи!

Слухове много и кога е купил тази прословута къща журналистката Веселина Томова разказа как и от кого е придобил имота, но не каза защо по време на живо предаване на БТВ една поставена жена зададе въпросът за неговият опонент от ГЕРБ Портних за скандала в Израел и как Костадин вместо да покаже лицето на врагът си замълча срещу една къща най-вероятно! Слухове много, кривини също, но падналият няма да се въздигне, падналия си е паднал, а в България имаме една поговорка „паднеш ли, всички са срещу теб“. Та да намекнем за достойният личен пример и недостойните мисли и дела. Не добре е да се биеш в гърдите, че си дарил на частна фондация, дарителският акт не изисква ПИАР. Има една приказка, че този който помага на бедните и онеправданите помага на Господ Бог, но когато се прави с користна цел е недостойно някак си?

И така Костадин има накърнено достойнство и ще търси справедливост в съда и дано я намери. Когато развееш белите знамена на площада и хората питат защо се веят бели знамена “ние предаваме ли се“ и защо Българският лъв е почернен?

Нека Костадин си спомни колко човека почерни, защото сега пак тях ще срещне на връщане и винаги виждаме враговете, които сме създали и повярвайте ни те не са олигарсите, защото човек е голям колкото големи са враговете му и ако олигарсите му бяха врагове те знаят как да се справят с него дискретно без да го превръщат в мъченик, без да го разпнат на медийната голгота. Когато казваш, че всички са маскари, а се омаскариш повече от тях няма сила, която да измие лицето ти нито пред народа, нито пред Бога.

Това, че по протестите заставаше до църковните знамена на едни други хора не те прави Божията месия, защото само на чистите по душа Господ ще въздаде правото на достът до царството небесно, но Господ не ни гледа отгоре, гледа ни отвътре и той вижда всичко затова и достоен ли си или не ти сам си знаеш.

Има една шопска поговорка: „он си знае що го тепат” та и Костадин си знае какви ангажименти е поемал и колко хора е излъгал и какви пари е взимал, на колко да плати и на колко е платил, но хайде оставим слуховете настрани!

Този път падналият няма да се въздигне и не защото пречи на властта, а защото алчността и подлостта са признак на характер на личността не на народен и божи човек. Възраждане донесе на хората още от апатията, която ще убие България. Както Слави Трифонов изпя в една песен „Не ми говорете за закон и конституция, всичко е проституция“!
Всеки сам решава къде да се позиционира – между Дявола и Бога.

Когато продваш надежди и човшки съдби и души първо виж на кой Бог си продал самият ти?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.