Криза по бели гащи или изтребление на едно заспало население!

Криза по бели гащи или изтребление на едно заспало население!


В България има криза по бели гащи… За последните десет години няма нито една направена реформа у нас затова и пандемията нанесе огромно разрушения.

Няма политическа отговорност за нищо у нас според планът за пандемия в страната постът на генерала трябва да се заеме от вицепремиер, който да понесе политическа отговорност, но този момент се прескочи там където се взимат решения няма компетентност, няма подготовка и план за действие, а всичко прилича на новинарска емисия – колко умрели, колко болни, колко оздравели.

Хората се държат във фаза на тревога под десетки ограничения. В България се затягат мерки, който убиват икономиката, социалната изолация превръща икономиката в жертва на пандемията. Тръмп казва, че ако икономиката умре ще умрат повече хора. Парите и здравето са свързани.

Efekt 2

Тези мерки са насочени към единица човек, но помощ за него няма. Ограниченията и мерките са насочени към всеки един от нас, но в Америка дават пари на всеки жител и в Испания както във всички държави има конкретни мерки за всеки.

Бойко Борисов може ли да каже какви мерки има отпуснати за всеки човек! Реакция няма освен на централите на ГЕРБ, които се подиграват с един козунак и килограм брашно, виж в ДПС не е така. Всяко домакинство у нас има бюджет, който зависи от доходите си, сега спираме доходите на всяко семейство и не се подпомагат и какво става със семействата, с техният баланс за оцеляване? Всичко се разрушава със заеми и вересии, а после с какво да ги платят? Това е грабеж, не са мерки, това е геноцид не спасяване, това е изтребление на едно заспало население! Всички сме по бели гащи и как ще оцелеем е въпросът?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.