Кучешки живот във вълчи времена!

Кучешки живот във вълчи времена!


Живеем кучешки живот, казват някой, но грешат! Кучетата живеят по-добре от нас!
При кучетата няма политически интриги, а социалните им връзки са далеч по-силни !

Макар да показват зъби в кучетата има повече човешко, отколкото при нас хората ! Има една приказка „гледаш го куче мърляво. а в очите му човек, гледаш го човека с костюм, изискан, а в душата му помияр“!

И така е в живота !
Кучето е еволюирало от свиреп хищник в добро, лоялно и чувствено същество !
А хората станахме по-лоши от вълци в тези времена !
Ако на кучето направиш добро цял живот ще те запомни, а при човека хиляда добрини да направиш и само една злина и ще запомни злината !

Efekt 2

Лоши сме хората, лоши и лошо постъпваме помежду си! Говорим за езикът на омразата, говорим за лошотията, за мъст и отмъщение, низки страсти управляват заблудените ни души !

Кръвта не се измива с кръв, но всеки някой чакъли, всеки иска да мъсти, лошото е горивото, което ни тласка напред докато духовното върви назад ! И така, всички е в нас и от нас зависи бъдещето наше и на децата ни!

Има една индианска притча, в която става дума, че в човек има два вълка – добър и лош и какви ще бъдем зависи от нас – дали ще храним лошият вълк и той ще расте в нас и ще взима надмощие над същността ни, или ще храним добрият вълк и ще бъдем по-добри !

Гледаме кучетата, че те са надживели тази индианска приказка и са еволюирали в нещо по-добро !

Казват кучешки живот живеем, но не е истина като кучетата живеят далеч по-добре, а ние вълчи живот живеем, но сме вълци единаци, а тези, който ни управляват са в глутница и затова и системата на глутницата ни мачка и ни управляват, защото „съединението прави силата“!

Време е да покажем малко зъбки и да се сплотим в една глутница или да си останем в стадото, всеки сам решава дали ще се бори, или ще се предаде! Иначе като вълци сме, а когато дойде време за протести подвиваме опашки като помияри!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.