От къде иде думичката ГЕРБЕРАСТИ?

Бойко ГЕРБЕРАСТИ

Има ли мания по Бойко Борисов?
Има, как да няма, та той е всестранно надарена, но за личност не знам !

Борисов показва много таланти !
Играе тенис, рита топка с тигрите от Бистрица !
И ловец е и рибар и е над закона, абе … мамата си е е*бал ве !Борисов рибар

Рисува картини, свири на китара, абе като него втори няма !
Истината, че неговите ПИАРКИ гледат да го докарат като супер пич пред червените другарки и гербовите симпатизантки !

В очите на народа трябва да е вечно пич голям, а иначе си е гъз оср@н !
Бойко герберасти
Иначе е кукла на конци, а гласовете в слушалката в ухото му са толкова много, че една позиция не може да заеме премиера!

Efekt 2

Сутрин каже едно, след час-два е друго, по обед става трето, а след обед сам си противоречи, а вечерта се оправдава и накрая друго става!Бойко герберасти

Ама хич думата му не тежи и една истина не каза, а все мънка, все се оправдава !
Трябва в очите на народа да изглежда като тях, че и той е човек и то обикновен, че и той плаче и скърби, че и той е дядо и рибар дори !

Като маймуна го разкарват от град на град, от село в село да го показват по мегдани и трибуни и да Ви прави на маймуни !

С приказки махленски и лъжи в стил вижте ние от ГЕРБ какво правим за народа ни строим магистрали и заводи строим по селата и стадиони, абе като Бойко няма втори !

Бойко герберасти

В медиите всичко е лъжи и пропаганда, която прикрива крадливата продажна банда наречена правителство на страната!
Истината е, че са в съзаклятие партиите в страната и Ви грабят, трупат дългове и на децата дето е казал поетът в „робска люлка ще бъдат люлени“!

А лелките като видят снимката му на стената и се подмокрят там между краката, защото за тях е слънце, за тях той е Велик и те биха дали всичко да бъдат с него и за миг !

Поетеси стихове му подаряват, във видео го защитават и готови са на всичко те да го защитят докато децата им гладуват и родителите им мизеруват !

Така за нашият Борисов дума лоша да няма, абе като него втори няма !
Какво да кажем, че младите напускат страната със скоростта на светлината !

Старците мрат като мухи, средната ни класа, но среда няма, а работническата ни е без работа, иначе на където и да се обърне Борисов все „лош материал“ е сега лош , лош колко да е лош?

Бойко герберасти

Нали пак за него гласува и после по площадите като хамали псува, ама дето е казал народът „на такъв г*з такъв к*р му ходи“!
Е време е правителството да си ходи !
Да си ходи, ама не ще стиска кокала и властта, щото падне ли от власт този път народа ще го линчува и онези лелки с много грим и поглед влажен като на кошута не ще да спрат народната „ЛЮБОВ” и народа най-после да си каже „Офф“!

Та има още Бойко мания, но и тя ще си премине като премиерът се спомине !
Та скъпи членове на ГЕРБА и симпатизанти изкуфели чичковци и дърти чанти, иде краят на големият МЪЖ и неговите ЛЪЖИ, но между впрочем кмета на Симитли едната развенча, че Бойко не бил много МЪЖ, а ТЯ !

Затова Ви наричат ГЕРБЕРАСТИ заради Бойковите страсти!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.