Кървавата истина наречена еврокомисар

Кървавата истина наречена еврокомисар

Еврокомисар
Истината за която никой не говори, но това е най-голямото национално предателство!

Вижте подробностите тук!
С присъединяването си към Европейския съюз от 1 януари 2007 г. България получава правото да бъде представена от 1 комисар в Европейската Комисия.
Първият мандат на еврокомисар от България (и Румъния) е с продължителност от 1 януари 2007 г. до 31 октомври 2009 г. Меглена Кунева е първият предложен и утвърден еврокомисар от България.

Европейският Парламент (ЕП) я одобрява за длъжността еврокомисар с 583 гласа “за”, 21 “против” и 28 “въздържали се” на 12 декември 2006 г.
Тя отговаря за ресора “защита на потребителите”.
За следващия мандат (2010 – 2014) Румяна Желева не събира достатъчно одобрение и България представя нова кандидатура.

Efekt 2

Кристалина Георгиева е вторият утвърден еврокомисар от България.
ЕП я одобрява за поста с 488 гласа “за”, 137 “против” и 72 “въздържали се” на 9 февруари 2010 г.

Тя отговаря за ресора “международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи”. Мария Иванова Габриел от ЕНП – ГЕРБ по ресора Цифрова икономика и цифрово общество 2017-2019 Г. за след 2019 година се спряга името на Лиляна Павлова да бъде Българският Еврокомисар!
До тук всичко това е информация, която е известна на всички!
А някой знае ли, че всеки еврокомисар подписва декларация, че по никакъв повод той няма да работи за страната си и ще бъде само лоялен на своят пряк началник и Европа!
След това започва едно непрестанно доказване в лоялност и мачкане на всичко свързано с държавата от която произлиза коренът му и е избран!

Така на практика за държавата България полза от Еврокомисарят няма, а напротив – щети и загуби!
Когато Бойко Борисов заговори за ГЕРБ и за Еврокомисарят от неговата партия попитайте го дали знае за тези документи за лоялност и отказ да служат на страната си неговите кадри?

Между впрочем и неговите дела са в угода на Европа не и на страната ни! Сега той не казва колко лагера за настаняване са построени тихо мълком с парите от Европа!
Не казва и колко стотици хиляди ще внесат пак тихо мълком от Германия и какви уговорки има с Меркел!

Много държави казаха „НЕ искаме мигранти срещу пари“, но Борисов и нашите еврокомисари нямат право на избор и изборът не го правим ние, а те и той е направен националните предатели унищожават тази територия наречена България!

Тя не им е Родина, тя не им е мила, тя е задният двор на Европа, в която ще се внесат стотици хиляди икономически мигранти като те не бягат от война, а те я носят със себе си и Борисов ще ги доведе както е обещал !
Някой попита ли Ви за това какви да са съседите Ви?
Къде са патриотите, защо позорно мълчат за това задкулисие и национално предателство?
Къде са!?!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.