Лазар Влайков хвърли оставка в Общинския съвет в Септември след убийството с пистолета му

Лазар Влайков хвърли оставка в Общинския съвет в Септември след убийството с пистолета му


Съвестта ми е чиста, каза бившият председател на съвета в града

Досегашният председател на Общинския съвет в град Септември Лазар Влайков подаде оставка и тя бе гласувана от съветниците. Влайков бе изключен от управляващата партия ГЕРБ след като с неговия пистолет бе убит собственик на заведение в село Виноградец. “Съвестта ми е чиста”, бе лаконичният коментар на Лазар Влайков пред журналисти по повод трагичния инцидент.
Днес Общинския съвет в Септември ще избере нов председател.
Случаят с убийството на застреляния 47-годишен собственик на заведение във Виноградец Наско Тонкев бе прехвърлен от Пазарджик към Окръжната прокуратура в Пловдив след посещение на главния прокурор Сотир Цацаров.

„С оглед на изявленията на пострадалите и с оглед на появилите се факти в публичното пространство за добри отношения между ръководителя на Районната прокуратура в Пазарджик и районния председател на Общинския съвет в Септември, с мое постановление разследването ще бъде възложено на друга прокуратура. След извършването на най-спешните действия – разпитът на малолетното дете и разпитът на още един или двама свидетели – делото ще бъде възложено за наблюдение и разследване на Окръжна прокуратура Пловдив“, заяви главният прокурор.
Цацаров на място лично се запозна с хода на разследването по досъдебното производство, образувано във връзка с инцидента в с.Виноградец, при който Тонкев загина от огнестрелно нараняване, с извършените до момента действия и събраните доказателства.

Efekt 2

Според първоначалната версия 6-годишно момче е стреляло и е отговорно за убийството, но това се отхвърля от неговите родители. Според тях фаталният изстрел е бил произведен от собственика на оръжието. Това е председателят на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков.

Източник: kanal3.bg

Това, че Цветан Цветанов коментира и Цацаров и на крака отива означава само едно, че колелото се е завъртяло и на ГЕРБ момчето ни лук мирисало, ни лук яло !
Бандитският модел на управление води след себе си само престъпление след престъпление !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.