По-лесно е да си тъп !

По-лесно е да си тъп !
По-лесно е да си тъп !
По-лесно е да си тъп и няма да страдаш !

Сбъркан свят!

Всичко е наопаки, а те ни обясняват, че имало ред, закони, закономерности, формули, алгоритми, че всичко почивало на закономерности и правила !

Лъжат ни още от както сме се родили – първо щъркелът ни носи, после сме произлезли от маймуните, накрая след като се посее новият живот щъркела се прибира пак там зад дюкяна, а тя на маймуна се обръща !

За най-бързата скорост във Вселената се смята скоростта на светлината и така по нея всичко се изчислява!

Efekt 2

Две неща ме учудват обаче – тази светлина нали е най-бързата и как така колкото и да бърза все преди нея я чака тъмнината?
И друго ме мъчи – след като светлината се движи с най-голямата скорост във Вселената как така черните дупки я засмукват, та като се замисля май не са прави за светлината !

Казват, че обратното на шумът е тишината.
Това не е вярно. Тишината е само отсъствие на шум.
Винаги има шум и няма перфектна тишина и това, че ние не чуваме не означава, че го няма, та и тишината май не е тишина !

Гледам си менделеевата таблица и се чудя как така има празни квадрати и кой кога ще ги допише след като знаят, че ги има за да им оставят място на дъската на химията и какви ли са произходните съединения от тези елементи един Господ знае ?

Като стана дума за Господ, още ли вярвате, че светът е произлязъл от Адам и Ева, защото това на Дарвин не сработи и за толкова години една маймуна не пожела да стане човек?

Има още една теория, че сме създадени от извънземни цивилизации и че сме експеримент, но пък всички твърдят, че извънземни не съществуват иначе чисто математически на толкова много галактики вероятността да не сме сами е много голяма пък и от доста години в ООН има официална длъжност и човек с отдел на работа контактьор с чужди цивилизации, а стига бе нали няма извънземни ?

И друго щях да питам за времето кой от кога и как е казал и доказал, че времето се отмерва по този начин и датира точно от тогава и тук става дума за измама !
Сега да обобщим на бързо грешна ни е физиката и половината закони, непълна ни е химията и не се знае за не малък брой съединения, не се знае как сме се пръкнали и от къде, и това с времето е доста илюзорно !

Та значи лъжат ни за всичко, а вие вярвате на всичко, което ви кажат и значи ние сме най-наивните същества като вярваме в това, което пожелаем !
Пожелаваме това, което знаем, а знаем това, което ни кажат, което сме чули и видели, но за другото не смеем да си отворим учите, защото не се яде и не се пипа, а то дали го има дух, душа, времеви пространства, паралелни светове, други цивилизации и спирам всичко, че става много трудно смилаемо за примитивните ни умове и по-добре да не знаем, по-добре да сме тъпи и ограничени това е моделът, в който се опитват да ни превърнат !

Само ще допълня, че простакът е велик и непобедим и автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

Та колкото и да се развиват технологиите и да се надпреварват най-големите корпорации в светът да измислят изкуствен интелект, който да предвижда действията ви и да ви подсеща не само в интернет, а и въобще големите и силните на дена забравят, че тъпакът е непобедим !

Защото има колективен разум и никога не се знае къде ще се появи една мисъл, една идея, която ще разчупи модела !
По-лесно е да си тъп като не задаваш въпроси, не търсиш отговори, лесно е просто трябва да се оставиш на съдбата по течението !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.